Stik mig ristet franskbrød med Nutella og havregrynskugler – Nanna Pretzmann
En familierejse til Thailand på budget

Stik mig ristet franskbrød med Nutella og havregrynskugler

image

Nuvel, nu er der ganske vist noget med, at der findes en uskreven regel om, at man aldrig må udtale sig om ynglets søvn, hvis det bare køre derud af. Det burde jeg med tre børn vide. Man jinxer det, sætter det hele over styr og ja det er sikkert som amen i kirken. Lister man sig i et glemsomt øjeblik til at tale om den enormt forbedrede søvn, så sover barnet ad h til efterfølgende. Så da jeg udtalte mig om Bette Måsens nye søvnmønster den anden dag (HER), så var det ris til egen røv. Barnet har sovet forfærdentlig lige siden. I forgårs nåede vi ikke engang selv i seng, før hun havde været oppe første gang. Det blev til flere gange end jeg gider tælle i løbet af natten. Igår var jeg derfor så bombet at jeg ikke orkede andet end at spise Nutella madder, æde havregrynskugler og se Netflix. Jeg har efterhånden et stærkt kærlighedsforhold til Netflix. Der er bare altid noget at se. Oveni store mængder sukker og ingen søvn, så virkede det til, at det eneste rigtige at se var PS I love you. Jeg elsker den film og græder snot hver gang jeg ser den. Og hey mænd der kan synge er sgu da bare ret niiiicee 😛

I øvrigt så kan jeg fortælle, at man kan få det pænt kvalmt ovenpå store mængder havregrynskugler. Dem lavede vi den anden dag, da jeg stadig væltede rundt i overskud efter en knap så forstyrret nattesøvn. Man skulle næsten tro, at jeg vidste at jeg ville få brug for snask. Anyways, så må i hellere få opskriften. De smager så godt. Men lad vær og æd dem alle på en gang, så er i advaret 😉

Havregrynskugler

Opskrift på havregrynskugler  

Cirka 40 stk

250 gram smør

500 gram flormelis

500 gram havregryn

10 spsk kakao

2,5 dl juice

15 dråber rom aroma

Kokosmel til at rulle i

 

Alle ingredienserne skal blandes godt sammen. Herefter satte jeg det i køleskabet i 20 minutter, så smøren kunne stivne lidt igen og gøre det lettere at rulle kugler. Efter de 20 minutter begyndte jeg at rulle kugler og herefter vende dem i kokosmelet.

Opbevares på køl.

 

I skrivende stund er jeg oppe med et styks Bette Mås og det halve af trioen, som allerede kom listede i soveværelset i nat og kravlede op til os. Tror det bliver en sofa dag igen. Godt jeg stadig har havregrynskugler.

 

Find også opskrift på // Ris a la mande cheesecake // norske klejner // Pizza muffins // Spinat boller // Pølsehorn // Toffifee cheesecake //

 

10 kommentarer

 • Mums jeg sad netop og tænkte på jeg skulle lave havregrynskugler her i weekenden, så det er jo perfekt timing med den opskrift :person_frowning: Og ja mht. til søvnen, så skal man aldrig snakke om den når den er god. Det er helt hundrede man jinxer det! Håber snart det bliver bedre :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg burde ha’ lært ikke og jinxe det efter 3 børn 😀 Heldigt med opskriften 😀 God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. Curt

  Mmh, havregrynskugler ☺☺ Hvilken slags juice har du brugt? Håber snart det vender tilbage til det positive mht. Søvnen hos dine børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har brugt multijuice – bruger bare det vi lige har ☺️ Og tak ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Smøret ska vel ikke smeltes??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej jeg synes bare det bliver lidt blødt, når man mikser det hele og det er lettere at rulle kugler, når det så er stivnet i køleren igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Kan man undvære romaromen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kan man bruge andet end juice?? Er lidt allergisk over for frugtjuice……

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En familierejse til Thailand på budget