Hjemmelavede cheese dippers + madkasser – Nanna Pretzmann
Oreo brownie med Oreo frosting

Hjemmelavede cheese dippers + madkasser

cheese-dippers-hjemmelavede

opskrift-cheese-dippers

P8041416

// Sistema Quaddie madkasse // Sistema dip bæger // Mini bites skåle //

 

Jeg ved ikke med jeres unger, men mine elsker cheese dippers. Og engang imellem synes jeg da også de skal have lov at have dem eller at få en med i madpakken. Men prisen huer mig nu ikke helt, så derfor kom jeg på, at forsøge mig med at lave min egen version. Grissinier har jeg lavet mange gange. De er alle tiders snacks til ungerne, som elsker dem. Opskriften nedenfor er min basis opskrift på grissini, som jeg blot laver til mini grissinier i stedet for almindelig størrelse. Det er let at tilføje lidt krydderi eller at drysse dem med sesam, når man har penslet med olie. Så eksperimenter endelig. Jeg er ret vild med hvidløgspulver i dem.

Som dyppelse bruger jeg Philidelphia smørost, som ofte er på tilbud til en flad 10’er for en pakke. Så køber jeg gerne et lille lager. Men skal det være helt korrekt er det den leende ko ost, som er i Cheese Dippers pakkerne. Dem kan man købe i små trekantet oste også.

Jeg er ret vild med madpakkerne fra Sistema, som har flere rum og mange forskellige små skåle. Til dyppelse bruger jeg de små dressing skåle. Grissinierne ryger i låget på madkasserne. Vi har Sistema Quaddie til ungerne. Den kan købes HER.

Opskrift på hjemmelavede Cheese Dippers

Cirka 100 styk

  • 1/4 pakke gær
  • 1 1/2 dl lunken vand
  • 5 dl hvedemel
  • 1/2 tsk salt
  • 3 spsk olie
  • Olie til pensling

 

Rør gæret ud i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve et lunt sted i cirka en time.

Drys mel på bordet, vip dejen ud og rul den ud til cirka 40 x 20 cm. Skær stænger af  1/2 cm tykkelse og del herefter til passende cheese dippers længde.

P8021351

Kom mini grissinierne på en bageplade og lad dem efterhæve i cirka en halv time. Pensl med olie og bag dem ved 225 grader (alm ovn) i 6-8 minutter. Hold godt øje, for pludselig bliver de mørke. Det er dog vigtigt at de bliver bagt længe nok, så de er sprøde og ikke bløde i midten.

cheese-dippers

Find også opskrift på // Pizzasnegle // pizza boller // Lasagne madpakke muffins // One pot pasta – aftensmad på 10 minutter // Pølsehorn med spinat // Frugtkone til børnefødselsdagen //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oreo brownie med Oreo frosting