NannaPretzmann.dk
Jeg har gjort noget vildt!

Skinkehorn med pikantost

skinkehorn-med-pikantost skinkehorn-med-pikantost

Så er det endnu engang søndag og jeg har selvfølgelig en lækker opskrift i ærmet til jer. Denne gang er det skinkehorn med pikantost. En lidt anderledes variation af pølsehorn. Super lækker og kan selvfølgelig fryses.

Opskrift på skinkehorn med pikantost

Cirka 32 stykker

4 dl mælk

50 g gær
800 g mel

1 spsk. rørsukker

3 æg
50 g smeltet smør
2 tsk. salt

1 æg til pensling (eller mælk)

Sesam til drys

 

Fyld:

1 pakke pikantost

2 pakker skinke pålæg – deles på midten

 

Start med at lune mælken. Pas på, at den ikke bliver for varm, for så tager den livet af gæren. Opløs gæren i mælken. Tilføj mel, sukker, æg, smør og salt. Ælt dejen godt igennem. Jeg lod maskinen gøre arbejdet for mig. Dejen skal ikke klistre for meget, så er det bedre og tilsætte lidt mere mel.
Stil dejen lunt og lad den hæve i en times tid.

Del dejen i 4 lige store dele. Rul ud i cirkler og brug pizza skæren til at dele i 8 dele (se billeder nedenfor af pizzahorn. Princippet er det samme).

 

>> Følg også med på Instagram <<

pizzahorn

Kom pikantost og et halvt stykke skinke på dej pizza styrkerne. Rul dem sammen og placer tæt på en bageplade. Tippen af dejen skal være under hornet.

 

Lad hæve i cirka 20 minutter. Start ovnen på 180 grader.

Pensel skinkehornene med æg og drys med sesam.

Bages i cirka 20 minutter.

skinkehorn-med-pikantost

Find også opskrift på // Grove spinatboller med hytteost // rødbedeboller // Spinatboller // Pizzasnegle // Pølsemuffins // Pizzamuffins //

Image HTML map generator
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har gjort noget vildt!