Marsbarkagen med rice krispies har hængt ved siden, at jeg var på udveksling med handelsskolen. Jeg gik i dengang i Europa klassen, hvilket betød at vi lave udvekslinger med andre skoler i Europa. Under en af udvekslingerne boede jeg hos Roberta og hendes familie. Der smagte jeg for allerførste gang Marsbarskage med rice krispies og sikke en mundfuld! Opskriften den fik jeg heldigvis lokket ud af dem, inden jeg igen vendte snuden mod Danmark.
Marsbarkage består kun af tre ingredienser, som ikke skal bages. Og det er da næsten for godt til ikke at dele med jer!!
Der er mange gode grunde til kage og jeg lader ikke ofte en passere. Marskage er super simpel, da den, som nævnt, ikke engang skal bages. Og så smager den altså herligt, hvis man vel og mærke er til sød, karamel, knasende kind of cake. Men hvem er ikke det?!
Halver eventuelt opskriften, hvis du gerne vil starte med at prøve en mindre kage. Det er en okay stor portion.
Opskrift på Marsbarkage med rice krispies
200 gram smør
5 stk Mars (cirka 250 gram)
225 gram Rice Krispies
Smelt smør og Mars barerne sammen i en gryde. Pas på, at det ikke brænder på. Når massen er smeltes vendes den med Rice Krispies i en skål. Bland massen godt og grundigt sammen. Kom det herefter i et fad. Jeg bruger gerne et fad med målene 18×30 cm med høj kant. Der er god plads til det hele. Og gerne et stykke bagepapir i bunden, så kagen er lige til at hive op.
Tryk Marsbarkage massen godt sammen (vigtigt, så den senere kan skæres ud) og sæt fadet i køleskabet i 3-4 timer, så marsbarkagen sætter sig.
Herefter er kagen blevet så hård, at den let kan skæres ud i passende stykker.
Find også opskrift på // Snickers islagkage // P-tærte kage // Flødebolle brownie // Flødebolle lagkage //
Lyder som en dejlig- og nem kage. Den må da prøves.Er sikker på at den vil hitte hos mig selv og mine fire unger Hilsen Benedicte
ps. sikken en fin blog du har :o)
Forfatter
Det håber jeg den gør 🙂 Tak 🙂
Hejsa! Kan den fryses? ☺️
Forfatter
Jeg må indrømme, at jeg ikke har prøvet 🙂