Så blev det torsdag morgen og som jeg skrev igår aftes, da jeg delte lidt hygge og en græskar suppe opskrift, så lavede vi også boller af fyldet. Og den opskrift skal i altså ikke snydes for, for de blev vildt lækre og luftige. En af dagene kommer altså også lige en opskrift på lækre vafler. Den er simpelthen for god til ikke at dele og med en helt særlig ingrediens. Hvis du gerne vil ha’ automatisk besked om nyt på bloggen, så følg med på Facebook eller Blog Lovin’ på ikonerne nederst i indlægget☺️ Jeg er også at finde på instagram.
Opskrift på græskar boller
16 stk
25 gram gær
2 1/2 dl mælk
2 æg
1 spsk sukker
1 tsk salt
2 håndfulde revet/hakket græskarfyld u/kerner
Cirka 600 gram hvedemel
Opløs gæren i mælken. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det godt. Dejen er fortsat godt klistret.
Lad den hæve i minimum en time.
Dejen er klistret og formen bedst med en ske.
Tag en ske, dyp i lunkent vand og kom også lidt på hænderne. På den måde klistre dejen ikke sådan fast til fingrene, når du former bollerne med skeen.
Lad hæve en halv time.
Bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.
Idag har vi været tidligt oppe og jeg har allerede nået og male gulvet i vores gang. Det bliver skide godt og lysner helt enormt. Fliserne var så slidte. Nogle endda revnede, så det pynter simpelthen sådan. Nu vil spise lune græskarboller med tandsmør, inden jeg kysser og kramme lidt på mit yngel inden de skal i børnehave for en kort stund.
Må i ha’ en herlig torsdag 🙂
Find også opskrift på // Spinat boller // En spandfuld orm // Mumie pølsehorn // Heksefingre // En uhyggelig Halloween kage // rødbede boller // Toffifee cheesecake // One pot pasta – aftensmad på 10 minutter //