Som jeg har nævnt mange gange før, bager jeg gerne rigtig mange ting til at tage med i madpakker og på turer i løbet af året. Det være sig både en tur i Fårup sommerland eller en weekendtur. På den både spare vi en sjat penge og ungerne er vild med madpakker. Jeg prøver at variere lidt i hvad jeg laver, så det ikke altid er det samme. Denne gang blev det til pizzahorn i stedet for de klasiske pølsehorn. De er lækre luftige og kan snildt fryses.
Opskrift på pizzahorn
Cirka 32 stykker
4 dl mælk
50 g gær
800 g mel
1 spsk. rørsukker
3 æg
50 g smeltet smør
2 tsk. salt
1 æg til pensling (eller mælk)
Sesam & oregano til drys
Fyld:
Pizzasauce (jeg brugte et glas Dolmio pizzasauce glas)
250 gram revet ost
En pakke skinkestrimler
Start med at lune mælken. Pas på, at den ikke bliver for varm, for så tager den livet af gæren. Opløs gæren i mælken. Tilføj mel, sukker, æg, smør og salt. Ælt dejen godt igennem. Jeg lod maskinen gøre arbejdet for mig. Dejen skal ikke klistre for meget, så er det bedre og tilsætte lidt mere mel.
Stil dejen lunt og lad den hæve i en times tid.
Del dejen i 4 lige store dele. Rul ud i cirkler og brug pizza skæren til at dele i 8 dele (se billeder nedenfor).
>> Følg også med på Instagram <<
Kom pizzasauce, ost og skinke på dej pizza styrkerne. Rul dem sammen og placer tæt på en bageplade. Tippen af dejen skal være under hornet.
Lad hæve i cirka 20 minutter. Start ovnen på 180 grader.
Pensel pizzahornene med æg og drys med sesam og oregano.
Bages i cirka 20 minutter.
Find også opskrift på // Grove spinatboller med hytteost // rødbedeboller // Spinatboller // Pizzasnegle // Pølsemuffins // Pizzamuffins //