Halloween fest og rabatkode til jer – Nanna Pretzmann
Halloween: opskrift på edderkopper og monstre

Halloween fest og rabatkode til jer

Halloween fest dekoration

Halloween fest – inspiration og dekoration

Som jeg jo har skrevet flere gange, så bliver mit fødselsdag holdt som Halloween fest d. 31/10 og jeg glæder mig 😀 Faktisk så meget at jeg allerede har fået Halloween pynt og kostumer hjem og jeg også har været så heldig at få en rabatkode jeg kan dele med jer 😀 Istedet for kun at pynte op den ene dag, så kan man jo ligeså godt nyde pyntet lidt længere tid, så jeg har været igang idag 😀 Faktisk har jeg også givet mig lidt i kast med mad pynt og dekoration, for det skal jo også være i vaskeægte Halloween stil. Halloween heksefingre Halloween heksefingre Heksefingre Heksefingre (find opskrift her) og små knogler (find opskrift her) pyntet med edderkopperspind og edderkopper. Det ser da tilpas klamt ud 🙂 Små knogler og heksefingre i heksegryde IMG_1582.JPG Heksegryde fyldt med knogler og en enkelt heksefinger 😀 Det er da også meget godt. På bordet tænker jeg også der skal stå små græskarlygter, som egentlig er udhulet og udskårne appelsiner med fyrfadslys. Har i andre ideer, så hører jeg dem gerne? 😀 Ellers pynter vi op med massere af edderkoppespind rundt omkring 🙂 Halloween dekoration til fest Halloween dekoration til fest Udenfor har vi selvfølgelig vores Halloween græskar (se en guide her) til at skabe hygge allerede, når gæsterne ankommer til Halloween fest 🙂 IMG_1059.JPG Jeg skal udklædes som heks – ville egentlig gerne have haft et lidt andet kostume, men som højgravid er det altså svært at se fræk ud i et bette heksekostume 😀 Halloween heks Og så blev jeg da bare nød til at have mig en heksekost 😀 IMG_1584.JPG Tøserne skal også være små hekse, men de er altså ikke villige til at samarbejde om et billede lige pt, så det her var hvad det kunne blive til 😉 IMG_1574.JPG Alt dekoration, som edderkoppespind, heksegryde, små græskar er fundet HER 🙂 Halloween kostumer til voksne kan findes HER og til børn HER 🙂

Resten af weekenden får i 20% hos Kostumelandet ved at bruge koden: tvillmor 😀 Gå til shoppen ved at trykke HER

Så er det bare med at vælge – det er svært 😉

 

Spons indlæg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween: opskrift på edderkopper og monstre