Her finder du inspiration til at bruge dine nyplukkede ramsløg. Hvis du endnu ikke har prøvet en ramsløgspesto så kan jeg kun anbefale dig at komme i gang med at producerer din egen. Det er ganske let og så smager det altså bare ganske fortryllende.
Ramsløgspesto
Når jeg laver hjemmelavet ramsløgspesto bruger jeg gerne gode ingredienser. Men man kan altså sagtens spare lidt på budgettet og bruge f.eks. cashewnødder eller mandler i stedet for pinjekerner. Ligesom man også kan undlade osten. Det er en luksus version jeg har delt opskriften på.
Har du fået plukket en hel del ramsløg i skoven, så kan jeg anbefale dig at kaste dig over at lave dit eget ramsløgsalt og ramsløgssmør. Det er super simpelt og smager helt forrygende. Er du helt ny og er lidt på herrens vildmark over hvor du overhovedet skal plukke, så kan jeg anbefale dig at hoppe forbi ramsløgsguiden her.
Vil du gerne bage med dine ramsløg, så har jeg en opskrift, som du bare må prøve – nemlig på hvidløgsflutes med ost og feta. I stedet for hvidløg tilsætter du blot ramsløg. Det samme kan du også gøre i denne opskrift på cheddarhorn og på denne hvidløgsstjerne.
Og nu hvor jeg har dig vil jeg helt generelt anbefale dig at hoppe forbi kategorien brød. Der er så mange gode opskrifter på hjemmebagt brød. F.eks. på hjemmebagte håndværkere, som ovenikøbet er koldhævede og æltefri, mit grydebrød eller gulerodsboller med solsikkekerner.
I en helt anden boldgade har vi alle kagerne og desserterne, som absolut også er et besøg værd. Har du en sød tand kan jeg anbefale dig at prøve flødebollekagen eller måske en Snickers islagkage her i varmen. Begge er altid et kæmpe hit hos både børn og gæster og jeg serverer dem igen og igen. Hvilke kager er mon dine go to?