Konkurrence: Give-away på skøn postkasse til børn – Nanna Pretzmann
Hvilken babyalarm skal man vælge?

Konkurrence: Give-away på skøn postkasse til børn

Vinderen er fundet – tillykke Kristina Romby 🙂

Mail er sendt afsendt til dig 🙂

 

Frk Mage er både en butik og webshop. Butikken er beliggende i Gilleleje, så når jeg ikke er så heldig at den ligger tæt på mig, så er jeg er meget glad for at jeg har muligheden for at handle i webshoppen istedet  😉 Hos Frk. Mage finder du en blanding af retro, nordisk og romantisk stilarter og det resulterer altså i et ret så skønt udvalg. Kig blandt andet forbi deres udvalg af møbler til børn lige her, men pas på – hvis du lader dig friste lige så let som mig får du sikkert smidt noget i indkøbskurven inden du har forladt siden 🙂 Frk. Mage har været så fantastiske at give mine læsere muligheden for at vinde en af de skønne postkasser i en valgfri farve… Hvor heldig kan man være 😉 Postkassen passer perfekt på f.eks. et legehus og der skal vi altså selv have denne skønne sag

Postkasse - Gul

Du kan se udvalget af postkasser lige her 🙂

 

  • For at deltage skal du klikke ind på Frk. Mage for at se hvilken farve du kunne tænke dig og herefter indsætte link eller farve i en kommentar herunder sammen med en lille kommentar om hvor postkassen skal sidde 🙂

 

Konkurrencen afsluttes d. 6/7 2014, hvor vinderen vil få direkte besked via e-mail, så det er vigtigt du skriver den korrekt, når du skriver din kommentar 🙂

74 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken babyalarm skal man vælge?