Lammeskind til gyngestol – Nanna Pretzmann
Udsalg hos Moss Copenhagen

Lammeskind til gyngestol

Jeg har kigget rundt på Google, for at finde det helt rigtige lammeskind til gyngestolen (se tidligere indlæg her), for et skind høre sig altså til i en flot gammel gyngestol. Gyngestolen skal males hvid (hvis jeg ikke når at ombestemme mig), så derfor skal lammeskindet give lidt modspil til den hvide farve og så er jeg altså helt tosset med de langhårede varianter 🙂 Derfor faldt min kærlighed hurtigt på dette Islandske langhåret lammeskind fundet hos Skindhuset – er det ikke smukt? Det er fra fritgående dyr, garvet på den mest miljøvenlige måde og økologisk behandlet 🙂

lammeskind

Du kan finde lammeskindet lige her. Det findes i flere forskellige farver, så der er lidt til enhver smag.

Jeg overvejer også om gyngestolen skal have en lille pude, så den bliver ekstra lækker at sidde i.. Det kunne f.eks. være denne skønne pude af tibetlam. Den finder du lige her

pude

Glæder mig allerede til det færdige resultat og til at læne mig tilbage og nyde en blød og behagelig stol 😀

Skindhuset er bestemt et besøg værd – de har et kæmpe udvalg inden for skind og pels samt pleje heraf. Er du typen der går all-in kan du blandt andet finde et zebra skind hos dem – se lige her.

Følg godt med på bloggen – en af de nærmeste dag kommer der nemlig en give-away til jer på selv samme tæppe 😀

 

Har du lyst til at følge mig gennem Bloglovin’, så er det her, facebook her og instagram lige her (eller søg på tvillingernesmor) 😀

Indlægget er lavet i samarbejde med Skindhuset.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg hos Moss Copenhagen