På besøg hos Wheat – SS15 kollektion – Nanna Pretzmann
Ciff Kids - i'll be coming back

På besøg hos Wheat – SS15 kollektion

Jeg vil gætte på de fleste kender Wheat – det blev grundlagt i 2002, så har allerede lidt år på bagen og er et mærke de fleste nikker genkendende til. Wheat er kendte for deres lyse farvekombinationer, klassiske linier og mønstre i en meget skandinavisk stil. foto 4 (3) Julie var så sød at vise mig de forskellige design på deres stand – og der var mange lækre, slet ingen tvivl om det 🙂 Nedenunder ser i mine favoritter.. Jeg er især vild med farverne og det lette design – det er lækkert at røre ved og jeg er sikker på det er meget komfortabelt at have på 🙂 Og så er det feminint og piget uden at være for meget.. Jeg kommer altid til at tænke på sol, sommer og strand, når jeg ser deres design – det kan man da ikke andet end komme i godt humør af 😀 foto 2 (4) foto 1 (4) Især bukser og trøje samt matchende shorts er jeg helt vild med og det er bestemt et must til Blobberne, når det rammer butikkerne 🙂 Jeg ved Blobberne vil elske nederdelene – de elsker alt som kan svinges rundt og løftes op i og så er de jo bare super søde og i skønne farver 😀 Jeg tænkte jo ikke så meget i drengetøj, da jeg rendte rundt og forelskede mig i den nye kollektion, men heldigvis har jeg fået lov at låne nogle billeder af Wheat, så drenge mødrene ikke bliver snydt for et sneak peak;) Wheat5 Wheat15Wheat3Årh <3 Med denne fantastiske billede nedenfor (og alt for søde tøj) vil jeg runde dette års sneak peak til Wheat af med et løfte om i bestemt kan glæde jer 😀 Wheat16

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciff Kids - i'll be coming back