Opskrift på regnbue muffins – Nanna Pretzmann
Tvillinger: For tidligt født...

Opskrift på regnbue muffins

Regnbue-muffins

Opskrift på regnbue muffins

Ingredienser

2 æg

2 dl sukker

3 dl mel

1,5 tsk bagepulver

2 spsk vaniljesukker

1,5 dl mælk

2 spsk olie

Farvepasta (kan købes her)

Det her er en standard muffin dej – du kan f.eks. tilsætte banan, nødder, hvid chokolade eller hvad du synes – bare tænk over det farvepastaen skal kunne farve dejen, hvis du ønsker at lave regnbue muffins 🙂 Bland ingredienserne sammen og del dejen op i forskellige skåle alt efter hvor mange farver du ønsker – jeg har brugt fire farver. Tilsæt farvepasta – være obs på der ikke skal tilsættes særlig meget – det er meget stærkere end frugtfarve. Hæld dejen skiftevis i muffinsforme. Jeg har herefter kørt rundt med en tandstik, for at blande farverne lidt – ønsker du lag på lag farve lader du blot dejen være 😉 Bag på 200 grader i 10 minutter. IMG_9900.JPG IMG_9906.JPG Her er et eksempel på lag på lag regnbuemuffins 🙂 regnbue-muffins  Hvis du er blevet hooket på at bage, så er her en opskrift på regnbue boller 🙂

Og her kommer du til massere af sjove opskrifter til børn 🙂 Hvis du har lyst til du følge med på facebook her og instagram lige her
Bloglovin’ finder du her :D

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tvillinger: For tidligt født...