Lille update – vagtlæge og frustreret mor – Nanna Pretzmann
Massere af hår pynt :D

Lille update – vagtlæge og frustreret mor

IMG_0929.JPG
Igår skrev jeg lidt om en syg C og det blev altså ikke bedre i løbet af natten! Tværtimod!! Det lille pus vågnede jo hver 5-10 minut og græd og havde det tydeligvis slet ikke godt 🙁 Da vi “stod op” her til morgen var hun også pludselig vildt forkølet. Øv! Så status var at selvom hun drikker ja så har hun faktisk stortset ikke spist siden fredag. Derfor ringede vi til vagtlægen, som mente vi skulle kigge en tur forbi. Os afsted og efter to timers ventetid kom vi endelig til. C er ret rød i halsen, men slår ikke ud på bakterie prøven, så det er højest sandsynligt en virus.. Så meget for det.. Vi kunne tage til lægen imorgen, hvis det stadig ikke var blevet bedre. Ved godt lægen gør sit bedste, men hold kæft hvor er det bare så frusterende, når ens barn bare har det ad h til og man intet kan stille op 🙁 Og hun meget af tiden bare græder utrøsteligt! Man føler jo det er totalt spild at have hevet staklen med ud for at sidde i to stive timer for at vente på at blive undersøgt af en fremmed læge (=ubehageligt), som alligevel intet gør.. Jeg ved jo godt det er nødvendigt for ligesom at finde ud af om der er noget i vejen, som de kan gøre noget ved.. Vi er ved at være godt trætte herhjemme allesammen og håber bare sådan hun snart får det bedre.. Bare tanken om hvordan vi skal få den kommende uge til at hænge sammen stresser altså også lidt – selvom tøserne altid kommer i første række kan det godt være svært at få til at hænge sammen med arbejde, når de bliver syge.
Lige pt er overskuddet til at få blogget bare ikke det helt store, så det bliver altså ved en lille statusopdatering..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Massere af hår pynt :D