Mor lort – Nanna Pretzmann
Nissedør

Mor lort

Så dukkede hun op igen – hende mor lort.. Ork bliver så træt af mig selv nogle gange. Træt af, når jeg falder igennem og bliver sur, taler lidt for højt og morgenen inden vuggestue og arbejde bare ikke er særlig hyggelig.. Ved jeg vil gå med en knude i maven resten af dagen af dårlig samvittighed over at det skulle være på den måde, for vil jo gerne at tiden vi har sammen er hyggelig – vi har jo alt for lidt af den, så den skal bare ikke bruges på at være mor lort!!
Som i nok kan høre startede jeg dagen med at være en sur skid.. Blobberne brugte det meste af dagen igår på at prøve grænser af, skrige og generelt være ret umulige på den helt typiske 2 årige måde og da dagen idag startede forfra på sammen måde med hyl/skrig og trodsige 2 årige, som nægtede at lytte overhovedet, så røg mit overskud og tålmodighed altså ad h til og jeg blev en sur skid.. Efter de blev afleveret i vuggestue blev jeg bare så træt af det, for hvor er det sgu da bare øv for os alle sammen og starte dagen på den måde!! For fanden altså må sgu lige taget mig sammen og finde en overskuds agtige mor frem, når jeg henter dem igen..

IMG_0136.JPG

Hvis du har lyst til du følge med på facebook her og instagram lige her
Bloglovin’ finder du her :D

2 kommentarer

 • Lisa

  Op på hesten igen. Vi er der ALLESAMMEN (nok oftere end vi har lyst til) flot at du skriver om det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tvillingernesmor

   Tak Lisa – skønt du skriver 🙂 Selvom man helst ville være sådan en der ikke bliver en sur skid, så er det ret rart at høre man ikke er alene om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nissedør