Update på syge Blobbere – Nanna Pretzmann
Så er den gal igen.. Midseason sale hos Boozt

Update på syge Blobbere

IMG_0841.JPG
Det går op for mig jeg helt har glemt at opdatere på C og næsten 3 ugers sygdom. Vi var ved lægen igen torsdag og her viste infektionstallene på en blodprøve at hun har en infektion.
Hun er en gang blevet podet i halsen, hvor resultatet var negativt. Denne gang kunne lægen ikke få lov. Hendes øre var også røde (var de heller ikke sidst). Men da pencilinen mod mellemørebetændelse og halsbetændelse er den samme, så mente lægen at det nok var en af de ting. Jeg tror nu mest på den med halsen, for det virker altså ikke til hun har ondt i ørene. Så måske hun ikke har fået podet rigtigt den første læge?!
Anyways så er det vigtigste også nu at pencilinen lader til at virke og vi er ved at få en glad og frisk pige igen, som har været feberfri 2 dage og også sovet igennem de to dage (7-9-13 og nu har jeg sikkert jinxed det)..

1 kommentar

  • Klaus Petersen

    Godt at pencilinen hjælper og det er altid træls når de små børn er syge.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er den gal igen.. Midseason sale hos Boozt