Amning - av for h.. Nogle gode råd?

Babyfotografering

IMG_2603.JPG
Vi har brugt dagen hos Ulla Jensen Photography og i kan tro jeg er spændt på resultatet – især fælles billede af de 3 tøser. Håber virkelig der kom et pletskud i kassen 😀
Efter vi har besøgt Ulla i hendes studie bliver jeg simpelthen nød til at rose hende til skyerne (og jeg er altså ikke sponsoreret 😉 ). Hun var bare fantastisk til at skabe en stemning, hvor tøserne slappede af, grinede, fjollede og havde lyst til at få taget billeder. Det havde ellers været min store frygt at stå med to piger, som bare ikke ville foran kameraet, men det blev gjort til skamme. De var så go’e 😀
Sådan en fotografering kræver altså ret god forberedelse. Både af fotograf og forældre. Vi havde sørget for at pakke snacks og legetøj til Blobberne hjemmefra. Mor blev nød til at malke ud inden vi tog afsted, for Lille S skulle helst ankomme sulten til studiet. Det for at hun kunne spise der og derefter falde i dyb søvn, men mors babser var altså ved at sprænge.

IMG_2602.JPG
Det gav os lige mulighed for at teste iiamo selvopvarmelig flaske (læs om den HER), som Sacokids har sendt os og den er altså smart. En patron i måsen på flasken og så er mælken dejlig lun på et par minutter 🙂 Men tilbage på sporet, så gav forberedelsen bare pote, så igen super godt af Ulla at give så god vejledning på forhånd at det hele bare spillede 😀

IMG_2604.JPG

IMG_2607.JPG
Dette billede er taget med min Iphone, men giver jer lige en lille forsmag på stilen, som Ulla arbejder med 😀 #loveit

IMG_2612.JPG
Du kan også finde Ulla på facebook – det var her jeg fandt hende – tryk HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amning - av for h.. Nogle gode råd?