Baby billeder og Lille S tøj – Nanna Pretzmann
Man ved man er blevet mor når..

Baby billeder og Lille S tøj

Jeg har fået rigtig mange spørgsmål om Lille S tøj – mest af alt hvilket mærke det er og hvor det kan købes 🙂 Så nu griber jeg chancen og kommer med lidt baby billed spam og afsløre samtidig at største delen af den lille frøkens tøj er fra Hust & Claire og at du kan shoppe det i deres egen webshop HER 🙂

Vi er meget glade for Hust & Claire herhjemme. Den gode kvalitet, smukke design, det lækre uld som også findes i deres kollektion og den gode pasform er alt sammen med til at gøre det til en af vores favorit mærker. Blobberne har også deres del af Hust & Claire – blandt andet deres lækre vinterjakker (se her), som vi altid får mange komplimenter for og deres lækre uld nattøj, som jeg til hver en tid vil anbefale (se her). Lille S har da også fået hendes første uld og heldragten ovenfor er uld.

Jeg ved i spørger og hvis det er et style i ikke kan finde hos Hust & Claire selv, så kan det blandt andet også købes hos Boozt. Du kan se deres udvalg HER 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man ved man er blevet mor når..