Når overskuddet bare ikke er der – Nanna Pretzmann
Konkurrence: VIND 3 x 6 mdr gratis Netflix

Når overskuddet bare ikke er der

IMG_3154.JPG
Igår aftes skulle jeg have været til julefrokost med tøserne fra pædagog seminaret.. Jep jeg er faktisk næsten færdig uddannet pædagog – mangler faktisk kun to eksamener, men da jeg blev gravid med tøserne holdt jeg barsel og kom ligesom ikke rigtigt igang igen.. #ups!! Nå – totalt sidespor.. Jeg skulle have været til julefrokost og jeg glædede mig og havde glædet mig længe, for helt ærligt får jeg nærmest aldrig set veninder efter jeg har fået børn.. Det er bare som om tiden og overskuddet til at gå på cafe osv ikke er der.. Men jeg kom ikke afsted #sorrytøser. Generelt er jeg træt med træt på for tiden – det er jo hårdt med natteroderi med en lille ny, en hospitalsindlæggelse med den lille og tvillinger på 2,5 som selvfølgelig ikke skal overses.. Natten til lørdag vågnede C da jeg gik i seng kl 23og det tog en time før hun sov igen.. Z vågnede kl 4 og var helt klar til dagen skulle starte.. Baby daddy havde ellers taget lillesøster for natten, for jeg skulle få sovet #iwish 😉 Efter at have været oppe så tidligt var tanken om en aften i byen og endnu mindre søvn en nat mere slet ikke noget jeg kunne overskue.. Seriøst tænk sig.. Da jeg mødte baby daddy gik jeg i byen tors-, fre- og lørdag (uden undtagelse) og klarede sagtens at undvære nattesøvn.. Haha ting forandre sig.. Nu kan jeg slet ikke overskue tanken om tømmermænd og at undvære søvn.. Men jeg savner at være sammen med mine veninder og at være Nanna nogle gange.. Og ikke kun mor.. Misforstå mig ikke – jeg elsker at være mor og mine 3 tøser er det bedste i mit liv.. Men alle har vel brug for “mig tid”, hvor det er egne behov som kommer først for en stund?! At lægge ansvar og “at være voksen” på hylden og bare tænke på ingenting og nyde det..
Haha faktum er så at det er jeg også vildt dårlig til. Når vi en sjælden gang i mellem får passet tøserne, så vi kan få kæreste tid eller tid med vennerne, så savner jeg pigerne så jeg får helt ondt i maven..
Nå men tilbage til emnet, så tror jeg egentlig det ville være et energi boost i sig selv at komme “en tur ud”.. Men jeg må se hvornår overskuddet til det melder sig igen.. Så håber jeg bare der stadig er nogle veninder tilbage til den tid 😉
Aftenen blev istedet brugt med Lille S på armen – hun har nemlig lige nogle dage, hvor hun kun vil ligge på arm og sove. Ligeså snart vi lægger hende, så vågner hun og bliver gnaven. Men nu er det jo heller ikke det værste at bruge sin lørdag aften på 😀

2 kommentarer

  • Louise Nyboe Rasmussen

    tak for en skøn blog, som jeg følger ihærdigt!! Dagens skriv, var lige hvad jeg havde brug for at læse! Overskudet her slet ikke har eksisteret hos mig i dag. Syg far, syge børn -dreng på 2.4 og pige på knapt 3 måneder. Håber og tror på at dagen i morgen bliver bedre!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dejligt du har lyst til at følge med 😀 Og dejligt at høre man ikke er alene om at være i underskud på overskud.. Krydser fingre for imorgen bliver bedre 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: VIND 3 x 6 mdr gratis Netflix