VIND gavekort på 5.000 til Netto – Nanna Pretzmann
Brændte mandler på 4 minutter

VIND gavekort på 5.000 til Netto

netto1Jeg ved ikke om i ligesom mig følge trofast med hver uge, når Nettos tilbudsavis udkommer? Det gør jeg 😀 Jeg har nemlig efterhånden lidt af en samling af ting købt i Netto. Det er jo nærmest hver uge, de har nogle sjove eller flotte ting, som  ikke er til at undvære 😀 I hvert fald har jeg købt lige fra skumbogstaver og lego til pigerne til lamper og sofapuder til mig selv.. Og alt til fornuftige priser #ilike 😀 Så udover gode tilbud på madvarer, så skal jeg altså lige lure bagerst i bladet, for at være sikker på jeg ikke går glip af noget uundværlig 😉

Netto

I denne uge er det et juletræstæppe, som har sneget sig i indkøbskurven – det er ret flot ikke? For at være sikker på altid at være up to date med Nettos tilbud, har jeg tilmeldt mig deres nyhedsbrev og jeg får derfor deres tilbudsavis i indbakken hver uge.

Vind 5.000 til Netto

Lige nu er der en ekstra god grund til at tilmelde dig Netto nyhedsbrev – du har nemlig chancen for at vinde et gavekort på 5.000,- til brug i Netto. Det ville dælme ikke være helt tosset her op til jul, hvor der skal handles i læssevis af madvarer til den helt store fest 😀

Hvordan spørger du? Det er let – tilmeld dig deres nyhedsbrev ved at KLIKKE HER 😀 Så deltager du i lodtrækningen om 4 x 5.000,-.

Good luck 😀

 

Indlægget indeholder aff. links

 

2 kommentarer

  • mette dagø

    Jeg kan ikke huske om jeg har deltaget men jeg vil gerne nomonere min datter natasha Ross – Dagø fordi det har været en hård måned og fordi jeg syntes ddrengene især fortjener gode gaver og dejlig mad og lækker julehyggeguf.(4 & 8 år)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brændte mandler på 4 minutter