Vores jul – Nanna Pretzmann
Hvad f..... er der galt med mig?!

Vores jul

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få tændt computeren, og få lagt billeder fra juleaften over 😀 Vi havde den dejligste aften hjemme hos min mands forældre. Pigerne elsker at være der og stemningen var meget afslappet (eller så afslappet som den kan være med tre børn under 3 år 😉 ) Vi tog dagen/aftenen helt i pigernes tempo og vi åbnede gaver løbende over hele dagen – både fordi vi vidste pigerne ville være trætte, når vi selv nåede til gave udpakning og fordi der var så mange og det er jo også rart lige at få lov at kigge og lege lidt med tingene inden den næste gave. Faktisk takkede C på et tidspunkt “nej tak” til flere gaver.. Der fik alle de voksne store øjne, men hun var dybt optaget af at lege med sit nye udstyr til sin dukke :D// Min julekjole er fundet hos Loftet // Pigernes julekjole er købt sidste år ved Kids-World //

Pigerne fik også nattøj med Hallo Kitty og det var så stort et hit at C insiterede på at bruge resten af dagen i sin trøje 😀
Da vi kom til aften og havde spist første portion var pigerne så trætte at de knap kunne holde øjenene åbne, så vi puttede dem og spiste anden omgang 🙂 Resten af aftenen foregik i stille og roligt tempo med ris ala mande og gaver. Hos min mands forældre skiftes man til at åbne en gave imens de andre kigger. Inden man må åbne skal man gætte på hvad der gemmer sig i gaven 🙂 Det er super hyggeligt og skønt at det foregår i så roligt et tempo. jul

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad f..... er der galt med mig?!