Min top 10 life hacks

En perfekt jogger til en aktiv familie

Som i måske husker, så tester vi Beemoo Sport Kombo (læs tidligere indlæg HER) for Jollyroom og nu synes jeg efterhånden vi har brugt den så længe, at jeg kan komme med en anmeldelse af den.

Anmeldelse af Beemoo Sport Kombo

Inden vi sagde ja til at teste, så havde vi længe været på udkig og snakket om vi gerne ville have en vogn som var mere egnet til ture i skoven, ujævnt terræn og løbeture end vores Babyjogger City Mini. Alle de nævnte aktiviteter, bruger vi mere og mere tid på, som pigerne bliver større. Vi havde nogle klare ønsker. Vognen skulle selvfølgelig være let at bruge/køre med, let at slå sammen, ikke veje et ton eller fylde hele bilen. Vi synes dog det var svært at finde frem til den rigtige vogn, da vi manglede erfaring fra andre og havde svært ved at finde andet end standard info. (så håber i nu kan bruge vores erfaringer)
Vores krav må jeg sige at Beemoo Sport Kombo lever op til. Selvom vi har haft vognen ganske kort tid, så har vi allerede prøvet den både med og uden sne (hurra for det danske vejr 😛 ). Selv i sne er den forbavsende let at manøvre sig rundt med. Faktisk kunne jeg kører med en hånd – praktisk når man har flere børn, og de ofte gerne vil holde hånd 🙂

DSC03699
Beemooen er let at slå sammen, man trækker blot to “knapper” op ved styret og så folder vognen sig sammen på midten. Fylder den stadig lidt for meget til f.eks. bagagerummet, så klikkes hjulene meget let af og på. Det problem har vi nu ikke. Vi har en familie container af en bil, hvor der er godt med plads til udstyr 😉
Der er fodbremse, som let låses og åbnes igen. En god kaleche med kighul og lynlås, så den kan forlænges yderligere. Praktisk at kunne skygge for sol, vind og vejr. Og at kunne skærme børnene, hvis de skulle finde på at tage en lur.
Under vognen er en ret stor kurv – det er også ret praktisk, når man har 3 børn og massere af habengut med sig altid 😛

Når man skal løbe – Beemoo som jogger

Jeg må jo indrømme, at selvom mine intentioner er de bedste, så er jeg simpelthen bare lidt af et dovendyr. Jeg har umådeligt svært ved at få gang i det løberi, men vognen skal alligevel have et plus på den konti. Det er jo ikke dens skyld, at jeg er lidt sløv til at komme ud af starthullerne 😛 Jeg har testet at løbe med den (bare ikke mange gange) og det fungere rigtig godt. Det forresten hjul kan låses i position og der medfølger strop til håndleddet, så vognen ikke løber videre, hvis man skulle snuble. Det kunne sagtens ske for mig, så det er klart et plus med sikkerhed. Der er også reflekser på vognen.

En tur i skoven

Ture i skoven er det Beemooen er blevet brugt allermest til og det er den altså fantastisk til. Ujævnt terræn og kørsel i græs klare den til top score.
Håndtaget er polstret, så den er meget behagelig at holde i. Der er et lille bord, som kan klikkes af og på, med plads til nøgler, pung og to kopholdere. Dejlig praktisk 🙂
På turene er det primært lillesøster vi har brugt vognen til. Vi sætter vores sleepbag fast i vognen og spænder hende fast med 5 punkt selen. Der går aldrig mere end 5-10 minutter, så sover hun sød 🙂

DSC03895 DSC03897

Du kan finde mere info om Beemoo Sport Kombo HER
OBS til tvillingemødre – den findes også i tvillingeudgave 😀

   

12 kommentarer

 • Camilla

  Er du stadig glad for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har været så glade for den.. Men har faktisk lige solgt den. Vi bor ikke lige ved en skov længere, så fik den ikke brugt nok. Desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej! Vil du sige den kan bruges som sove-vogn til hverdag? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Nanna, hvis vognen skal bruges til både alm. Klapvogn fx ud at handle, men også løbevogn og “skovtur”, vil du så faktisk anbefale denne vogn fremfor City Mini? Vi står og skal til at finde en kombineret løbe/klapvogn, men synes at de eneste som får rigtigt gode anmeldelser er “Babyjogger” modellerne bl.a. City Mini, GT og elite. Vi ville bare gerne finde noget i en lidt lavere prisklasse😐 mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elskede vores babyjogger mini – til bykørsel. Den duede dog slet ikke til gåtur i skoven med de små hjul. Der skal man ha’ en gt. Den her vogn synes jeg så er for stor til bykørsel, så ønsker man en kombineret vogn ville jeg nok vælge en babyjogger gt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Mange tak for svar😃 det er jo en hel jungle🙈😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er det – vi har haft mange forskellige vogne 🙈😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Vi har også allerede to nu, fordi vi ikke kunne finde den rette barnevogn der passede til både gode gåture, men også indkøb og til at have med i bilen🙈 håber vi finder en kombineret løsning til klapvognen😂 Tak en en god anmeldelse😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Kunne den ligges så meget ned at de kunne sove ordenligt i den?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min top 10 life hacks