Filmanbefaling – Thinspiration – Nanna Pretzmann
Klare forbedringer på strækmærker

Filmanbefaling – Thinspiration

Den anden aften så vi film. Det er altid spændende hvad valget falder på, for når det kommer til film er vi bare slet ikke enige. Som regel skiftes vi bare til at vælge eller jeg får lov at bestemme (kys til min søde mand) 😛 Denne gang faldt valget på Thinspiration – mest på grund af alle de gode anmeldelser den havde fået. Den handler om anoreksi og hvordan det forvandler en teenagers sind. Sindsyg god og barsk! Men det er sygdommen jo også. Jeg havde, som teenager, en veninde, som kæmpede meget med sit forhold til mad. Egentlig så havde jeg dengang måske lidt svært ved at forstå hvorfor hun for hulen da ikke bare kunne spise. Altså det var jo bare mad ikke?! Men jeg synes faktisk filmen skildre rigtige godt hvordan sindet ligesom overtages af en sygdom og man slet ikke selv kan styre det.

Nedenfor kan i se traileren for den.. Måske det er noget for jer. Har i set nogle gode film for nyligt? Vi bruger meget Netflix, så har i nogle anbefalinger dertil, så hører jeg det gerne. Der er så meget at vælge imellem og jeg er altid en krig om at bestemme mig 😛

2 kommentarer

 • Luna

  Det er en fantastisk film! Jeg har set den flere gange og bliver lige rørt hver gang. Hvis du kunne lide den, så prøv at se “Hold om mig”, som også ligger på netflix. Den er lidt i samme stil, dog omhandlende et lidt andet emne 😉

  Luna <3
  http://www.lunalove.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Luna,

   Tak for tip – den vil jeg lige prøve og kigge på 🙂 Skønt med noget nyt inspiration 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klare forbedringer på strækmærker