Omvandrende klapvogn – Nanna Pretzmann
Hørte jeg lige mig selv sige det?!

Omvandrende klapvogn

For snart hundred år siden, eller der omkring, skrev jeg lidt om vores valg af bæresele (læs HER) og nu bliver jeg simpelthen nød til lige at rose den – sådan helt offentligt og officielt. Jeg elsker den nemlig. Lillesøster sidder så godt i den og øv hvor er det ærgeligt vi var nogle nærig numser, da Blobberne blev født og ikke investerede i noget kram istedet for det skrammel vi fik købt. Den her får man nemlig ikke ondt i hverken nakke eller ryg af. Den er super behagelig og så kan den indstilles, så den passer lige præcis til mig 🙂

DSC03606Dem der har fulgt med på bloggen i lidt tid ved at bebse er en rigtig hyggetrold, er vågen det meste af dagen og foretrækker at sidde på arm. Og når man har en baby der foretrækker at sidde på arm hele dagen, så er en bæresele altså gud værd bare i sig selv. Bare så man lige kan lave en smule..

Bæreselen er fra BabyBjörn og hedder One. Den fåes hos JollyroomTRYK HER FOR AT SE UDVALGET, hvor de faktisk har 25% på en række af modellerne lige pt 🙂

DSC03604

Skjorten er fra Le Grenier, bæresele fra Jollyroom og babyen er lavet af mig – med lidt hjælp fra baby daddy 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hørte jeg lige mig selv sige det?!