Valentins dag – er det noget i fejre derhjemme? – Nanna Pretzmann
Hajer, abekatte og sjov i gaden

Valentins dag – er det noget i fejre derhjemme?

Hvert år fortæller jeg hvor ligegyldig jeg synes valentins dag er. Det er opreklameret og amerikansk. Og hvert år kommer min mand alligevel med blomster. Og ved du hvad? Jeg bliver jo virkelig glad hver gang. Jeg elsker at få blomster, chokolade og mest af alt elsker jeg at mine mand elsker mig og har lyst til at gøre lidt ekstra for at gøre mig lykkelig 😀 Anton Berg har lavet et eksperiment efter de fandt ud af at kun 3% af alle danske mænd bryder sig om Valentins dag (hey hvor heldig er jeg lige at min mand er en af dem og jeg åbenbart selv er manden i forholdet 😉 ) og det er faktisk både lidt sjovt, sødt og cheesy.

Men indrømmet så fik jeg tårer i øjnene, for jeg er bare en sucker for kærlighed. Jeg bliver så glad indvendigt, når jeg ser andres kærlighed til hinanden. Det rører mig virkeligt dybt. Helt kort går eksperimentet ud på at mændene har fået målt nogle ting i blodet før og efter de udtrykker kærlighed til deres partner. Det var altså mens de udtrykker deres kærlighed at mine tårer pressede sig på.. Mon jeg stadig kan skyde skylden på graviditets hormoner eller er det på tide at indrømme at jeg slet ikke kan styre de følelser efter jeg er blevet mor 😛 Men prøv selv at tage et kig.. Måske dit syn på Valentins dag vil ændre sig.. Mit gjorde egentlig, fordi det satte tanker i gang!

Indlægget er lavet i samarbejde med Anton Berg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hajer, abekatte og sjov i gaden