Vind en hund med Boomerang TV

Muffin får, lidt om en ny mad blog og DIN mening

For at der ikke skal gå alt for meget mad og DIY i den her på bloggen, har jeg faktisk valgt og starte en ny blog med udenlukkende disse ting 🙂 Jeg synes efterhånden de tog en smule overhånd i mit mommy univers her og det var egentlig slet ikke meningen med Tvillingernesmor. Her vil jeg nemlig gerne fokusere mere på de personlige indlæg om både mor, børn, kærlighed, sure bleer og fremover også en del mere på mode til os kvinder og ikke kun børnene, som jeg hovedsageligt fokusere på nu 🙂 Hvad siger i til det? Jeg kan ikke love at der ikke engang imellem sniger sig lidt mad eller DIY ind, men den vil være meget begrænset i forhold til nu 🙂 Jeg vil meget gerne høre hvad du tænker? Er der noget du savner? Gerne vil have mere af? Eller helt undvære? Jeg kan kun blive bedre, hvis i deler jeres mening med mig 🙂

Min nye mad/DIY/rejseblog hedder Homemade. Jeg vil blive så glad, hvis i vil kigge et smut forbi 🙂 Der ligger allerede et par opskrifter klar, blandt andet en opskrift på disse sjove muffin får med skumfiduser 🙂

Muffin får med skumfiduser

Du kan også følge Homemades vi facebook lige HER og via BlogLovin HER 🙂

 

 

 

4 kommentarer

 • Christina

  Det synes jeg faktisk er rigtig dejligt… jeg var altså kort lidt død i altet DIY. Jeg har trykket “mark as read” lidt ofte på det sidste. Så jeg det er skønt du tynder lidt ud i det 😀 Tillykke med den nye blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak 🙂 Ja blev faktisk også selv ret træt af det, så det var nok tegn på, at det var på tide at lade det flytte på et andet domæne 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja w

  Yay!
  Endnu en awesome blog a følge med i

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en hund med Boomerang TV