Den gule trøje – Nanna Pretzmann
Så fik bette måsen et navn

Den gule trøje

Den gule t-shirt tænker du nok?! Men hjemme hos os kender alle den gule t-shirt. Det er nemlig den t-shirt, som Z har kastet sin ubetingede kærlighed over. Det er den t-shirt, som verden næsten kan gå under på grund af. Altså i hvert fald hvis den er til vask, i vaskemaskinen eller på anden måde utilgængelig. Det er også på grund af den t-shirt, at vi ved at Z husker som en elefant. Man må aldrig sig t-shirten er vasket, når du kommer hjem, for så at komme til at glemme det. Det er ikke tilgivelig. Heldigvis har vi to af dem. C er totalt uinteresseret i dem og heldigvis for det, for så har vi da to at veksle imellem.

Af en eller anden grund har Z bestemt at den gule t-shirt er den bedste i verden. Faktisk kan det være svært, at spise, sove eller lege uden den. I begyndelsen må jeg indrømme at jeg var lidt mere striks med at den skulle til vaske hver aften. Nu har jeg indset, at der er nok kampe at tage af, så er den gule t-shirt vigtig for mig? Egentlig ikke. Er den vigtig for Z? Ja yderst! Og hvad sker der også ved at hun lige napper en nattesøvn i en t-shirt med lidt jord på, som egentlig burde have været til vaske? Absolut ingenting andet end at det hele går lidt mere fredeligt. Og det er vel egentlig også meget rart 😛

Iøvrigt, hvis du ligger inde med en eller flere magen til i str 98, som er til salg? Så vær ikke bleg for at kontakte mig. T-shirten er nemlig ikke helt tilfældigt valgt af Z. Den indeholder nemlig tre ting hun elsker: farven gul, en lomme og knapper 🙂 Desværre er den købt på udsalg ved Zara og jeg har ikke kunne finde flere 🙂

 

 

2 kommentarer

  • Karina

    De fås stadig, eller igen hos Zara. Har nemlig netop klikket den hjem

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak – den er jo kommet igen 😀 krise afværget.. Bunke netop bestilt 😛

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fik bette måsen et navn