Om at spare penge, når du fornyer

Mig i et blad?

  
Lige i fuldstændig kontrast til mine sidste indlæg, så er jeg i den sidste nye udgave af Appetize med en klumme om at være iværksætter.  Og det får jo også tankerne i gang – jeg har jo været glad for hvordan tingene fungere. Måske er jeg bare lidt udkørt efter knap at have haft en pause det sidste år. I hvert fald skal vi tage en beslutning, måske er det at genfinde gnisten ved at få lavet om i hvordan tingene hænger sammen nu. Jeg ved det ikke.. Beslutningen bliver heller ikke taget nu, for vi har så hammer travlt at der ikke rigtig er plads til andet end at komme igennem maj mdr..

Tilbage til bladet, så er det dælme mærkeligt at se sig selv på skrift, udgivet og det hele.. #Sagdebloggeren 😛 
Lidt stolt bliver jeg altså 🙂 Også selvom det er allerbagerst i bladet, så giv nu ikke op inden i når frem til mig 😛

Når Appetize opdatere deres side, så kan bladet læses der – tryk HER  

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at spare penge, når du fornyer