Om at spare penge, når du fornyer – Nanna Pretzmann
En trold under dynen, lidt drømme om at være hjemmegående og at elske weekend

Om at spare penge, når du fornyer

Indlægget er lavet i samarbejde med DBA

For kort tid siden blev jeg kontaktet af DBA, som gerne ville udfordre mig. Udfordringen gik ud på at forny min have/terrasse for 1.500,-. Og selvfølgelig skulle fornyelsen ske med ting købt via DBA. Det takkede jeg pænt ja til – jeg er nemlig i forvejen stor fan af DBA. Det skal ingen hemmelig være, at jeg elsker at spare penge og gøre en god handel. Man er vel nordjyde 😛 Så brugt er ofte en løsning herhjemme.
Som oftes er jeg på nettet via min iphone, så jeg bruger DBA’s app. Helt genial, hvis du spørger mig. Jeg bruger den nemlig også ofte til at sælge ting og det går så hurtigt at oprette annoncer i appen. Man kan også, som på hjemmesiden, begrænse sin søgning til områder, hvilket gør det meget lettere at lede lokalt. Ellers har man jo hurtigt kørt sin besparelse op 😉

Tilbage på sporet, så matchede udfordringer også perfekt til os, da vi jo har købt hus og overtager d 15 maj. Lige i tid til at forny terrassen og haven lidt inden sommeren 🙂

Jeg vidste på forhånd, at jeg gerne ville have højbede. De er bare så hulens dyre. Men jeg fandt en god løsning i pallerammer. Nemt og billigt. Og så vil jeg male dem, så de matcher pigernes legehus. Pigerne var dog ikke helt enige i at vi skal vente med at fylde jord i til at vi er flyttet, så de tog sagen i egen hånd 😛 Vi købte 12 styks for 600,-.

 Vi manglede også en parasol. Vi regner jo med den danske sommer bliver perfekt, så vi skal nyde den i vores nye have. Faktisk var vi så heldige at finde en kæmpe parasol for den sølle pris af 50,-. Den er nemlig møghamrende grim i farven, så sælger forventede ikke nogen gad købe, men det gjorde jeg. Det med farven kan en omgang tekstilmaling nemlig hurtigt fikse. Det har jeg tidligere gjort med en barnevogn, så jeg ved det virker super godt. Den er allerede bestilt hjem, altså farven.
Blomsterkrukker må man aldrig gå ned på, så dem har jeg været på udkig efter også. De to nedenfor erhvervede jeg mig for den nette sum af 90 kr. Helt vildt billigt, da det er kvalitets krukker med gods i. De trænger lige til en skrubbetur, men så burde de også være så gode som nye. Blomsterne kan jeg ikke give DBA kredit for, men smukke er de nu 😉

Indtil videre har jeg altså kun brugt 740,- via DBA. Jeg ved allerede at de sidste penge skal bruges på terassevarmer samt planter. Jeg venter bare på de helt rigtige dukker op. Engang imellem kan det betale sig at være tålmodig, for at gøre en god handel.

Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat 😀

Hvis du selv skal igang med at forny din terrasse/have, så er det Have & Byg kategorien du skal have fat i. Der er flere underkategorier, som gør det let, at finde hvad du søger 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En trold under dynen, lidt drømme om at være hjemmegående og at elske weekend