Gave inspiration til 3 årige og en rabatkode på 15%

Om perfekte morgener

 photo E9532596-96DE-4378-A6FE-0536A70D026B_zpshfjih8fa.jpg
Lige pt ligger jeg i sengen og kan høre far rumsterer i køkkenet med tøserne. De laver pandekager. Uhm min yndlings morgen spise. Og gerne med en ordentlig omgang sirup på.

Tøse børnene var tidlig oppe, så vi har faktisk allerede set Find Nemo i sengen, på computeren. Haft et par mindre 3 års sammenbrud, men det er heldigvis allerede lykkeligt glemt igen. Der er temperament i sådan et par 3 årige.

Idag håber vi på dejligt solskin og så er planen vist at fortsætte, hvor vi slap igår i haven. Måske lige afbrudt af en enkelt is pause eller to. Den lokale købmand har nemlig 50% på alle is og det skal sørme da ikke gå u-udnyttet forbi vores næser 😛

Vores nye have er skøn. Der er ingen tvivl om der engang har boet nogle, som har elsket den højt og passet og plejet den, plantet alle slags krydderurter, bær buske osv. Den er virkelig fantastisk og tilgroet, som kun en gammel have kan være det. Men hold op hvor er den også uplejet og alle bede er fyldt med meterhøjt ukrudt. Det er jo en skam. Men glad bliver jeg hver gang jeg opdager en ny krydderurt eller blomst under en dynge ukrudt.  

Nu har jeg netop fået serveret en stak pandekager – på sengen sgu. God fridag til jer 🙂

 photo 1EFE778C-0944-48AA-8E02-A255E20B9BFA_zpskuvgk7b3.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gave inspiration til 3 årige og en rabatkode på 15%