Fødselsdag, følelseskaos og tvillinger

Ups… En bar nisserøv og smukke Maruti sandaler

  Kender i det.. Man skulle egentlig slet ikke have noget, men pludselig så man sig selv lurer lidt rundt på nettet.. Altså sådan helt uskyldigt ikke. Det er jeg lidt for god til.. I den her uge kostede det mig en havenisse med bar røv (totalt uundværlig) og to par Maruti sandaler (iøvrigt endnu mere uundværlige end den halvnøgne nisse).. 
Og sådan udspillede et scenariet sig en helt almindelig aftentime – altså inde i mit hoved:

Nåh ja, jeg kunne da også bare lige kigge efter de der Maruti sandaler.. De er jo så flotte.. Ja må hellere lige tjekke om de stadig er lige så flotte.. Hov ja de var jo faktisk pænere end jeg huskede.. Mon de er i min størrelse.. Hov ja det var de.. Hmm jeg kan da også lige smide et par i kurven.. Eller to.. Det er jo faktisk svært at vælge. Altså hvis jeg skulle vælge, for det skal jeg jo slet ikke.. Hov dem der er da også pæne.. I kurven med dem.. Jeg laver jo bare lige en drømmeliste, for jeg køber jo ingenting.. Hov det var da også en pæn udgave.. I kurven med dem.. Gad vide hvad det bliver i alt.. Må hellere lige tjekket.. WOW nej nej, jeg skulle jo slet ikke købe noget.. Det er også alt for dyrt.. Men hov hvis jeg lige sletter det her par.. Og det her.. Nåh jamen det blev jo nærmest halv pris lige pludselig.. Det virker jo egentlig ret fair.. Jeg må hellere lige hente mit visa.. Altså hvis nu jeg skulle få brug for det.. Altså jeg skal selvfølgelig ikke shoppe.. Men det er jo altid godt lige og ha’ kortet på sig.. (Nej kan ikke numrene udenad endnu, for har lige fået nyt 😛 )

*BLACKOUT* 
og pludselig en dag senere tikkede en SMS ind om jeg kunne hente mine pakker på posthuset.. UPS.. 

Men hey de sandaler er dælme flotte.. Og den nisse glæder jeg mig allerede til skal hænge i vores nye hjem. En bar nisserøv hører da til i et hvert hjem.. Haha 😛

De smukke, smukke sandaler er købt ved Luksusbaby. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Ann-Louise.  Og hey til tvillingemødrene derude. Ann-Louise er jo også tvillingemor og ja altså selvstændig med en super succesrig pris- vindende webshop. Det er ret sejt 🙂

Find sandalerne lige HER   
 
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag, følelseskaos og tvillinger