I’m back.. En uge uden sociale medier… – Nanna Pretzmann
Om bryllups kuller, flødeboller og en omgang hjælp fra dig...

I’m back.. En uge uden sociale medier…

DSC04549Jeg må indrømme, at jeg inden jeg kastede mig ud i projekt “en uge uden sociale medier” (se mere om det HER) tvivlede lidt på om min rygrad ville forvandle sig til en regnorm hurtigere end jeg kunne råbe Instagram. Men, men, men Fru Pretzmann her gjorde det sgu og jeg er egentlig lidt stolt. Helt uden snige turer på toilettet, for liiige at tjekke de sidst facebook opdateringer eller en diskret instagram roll klarede jeg ugen til bravour. Faktisk savnede jeg det slet ikke. Jeg tænkte end ikke over det. Efter jeg slukkede telefonen og smuttede den i tasken, så holdte den egentlig op med at eksistere. Men okay jeg har 3 børn i alderen 0-3 år, så let’s face it.. Der er jo nok andet at tage sig til 😛

Men efter en uge uden sociale medier, så fik jeg virkelig også sat i perspektiv, hvor meget det fylder hos os. Jeg er nok ikke klar til at smide min Iphone helt væk eller ej heller undvære internettet for evigt, for så ville jeg jo ikke kunne blogge. Men fremover skal det helt sikkert ikke fylde helt så meget. Faktisk har jeg bestemt mig for at der skal regler til. Jeg ved ikke helt hvordan de skal udformes, men jeg har åbenbart brug for lidt guidelines, for at minimere mit net forbrug en smule.. haha en smule sørgeligt, men altså meget sandt. Det indrømmer jeg blankt. Og efter en uge, hvor nærværet bare har været i højsædet og jeg ikke er blevet distraheret af alverdens online gejl, så ved jeg også hvor vigtigt det er at holde fast i, at noget af tiden vi bruger sammen skal være mobil og net fri!

Vi har forresten brug ugen i Litauen hos pigernes morfar, min far, og det har været skøn, hyggeligt og ikke mindst varmt. Vi må heller ikke glemme, at jeg havde et mål om at der skulle spises is hver dag. Det mål klarede vi skam også. Turen til Litauen vil jeg fortælle lidt mere om en anden dag. Jeg vil nemlig straks springe ud og fejre begge vores mål blev nået med en flødebolle 🙂

DSC04559

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om bryllups kuller, flødeboller og en omgang hjælp fra dig...