Når misundelse fylder for meget – Nanna Pretzmann
Opskrift på hjemmelavet guf

Når misundelse fylder for meget

  
Jeg bliver så ærgeligt, når det ikke er muligt for mennesker, at glæde sig på hinandens vegne. Når det istedet kommer til at handle om hvad de selv går glip af og hvorfor de istedet burde være dem eller nogle helt tredje, som den gode ting/oplevelse/kærlighed osv burde ske for.

Klart, så kan ingen af os nok sige os helt fri for at have være misundelige, jaloux eller bare lidt øv i vores opførsel, engang imellem i vores liv. Det kan ske for selv den bedste. Selvfølgelig føler jeg mig også nogle gange mere uheldige end gennemsnittet, at det er irriterende, at naboen er køn og at det kunne være fedt, hvis det havde været mig, som vandt de 20 millioner i onsdags lotto, istedet for Bodega Bent, som bare drikker pengene op alligevel. Okay, måske drikker han ikke for 20 millioner kroner bajere, but you get the point? Right?!

Men når det går godt for andre, så glæder jeg mig heldigvis over det. Det meste af tiden that is og resten af tiden klapper jeg kaje, for jeg vil ikke ødelægge glæden for andre, ved at være negativ. Det er bare ikke alle der har det sådan. For nogle overskygger det alt og det giver dem åbenbart lyst til at ytre sig negativt og derved tage lidt af fornøjelsen fra dem, som heldets smilede til. Eller dem som faktisk har kæmpet med næb og klør for at nå der til, hvor de er. Det synes jeg er ærgeligt. 

Men der findes nogle mennesker, som altid føler sig forbigået, føler de fortjener tingene bare lidt mere end andre. Men hvorfor føler de det?! Jeg forstår det ikke helt.. Og hvad er egentlig pointen med dette indlæg? Helt ærligt, så jeg ved jeg det ikke helt. Jeg havde vist bare behov for at tænke højt og håbe på, at nogle vågner op og glæder sig på andres vegne istedet, for at vågne op igen imorgen med en sur sok i munden og behovet for at dele ud af negativiteten. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på hjemmelavet guf