Mor-maven får sol – Nanna Pretzmann
Om dagens store beslutning

Mor-maven får sol

image

Selvom jeg før (se her) har flashet min mor-mave med lidt for løs hud og ret så mange strækmærker og ovenikøbet forsøger at være glad for min krop som den er. Så synes jeg sgu stadig det er lidt af en overvindelse at smutte i bikinien og flashe hele herligheden. Der kommer man jo virkelig til kort, ingen måde at skjule eller forskønne på. Men jeg gjorde det sgu. Nu ved jeg ikke helt om det tæller, for okay let’s face it. Vi er på Bornholm og jeg kender ikke en dyt her. Måske jeg ville have haft det mere stramt med det et sted, hvor sandsynligheden for at rende ind i venner og bekendte var lidt større 😉 Men ved nærmere eftertanke så tæller det altså lidt og nu tæller det altså endnu mere, fordi jeg netop i dette øjeblik også har bestemt mig for at flashe maven på bloggen. For tiden vælter blog land i lækre-ferie-bikini-billeder, men har ikke set et som ikke inkluderede en ultra fit eller flad mave uden skygge af et strækmærker, så synes det er på tiden vi også bliver repræsenteret. Så hvis du ikke vil se, så skynd dig at lukke øjnene, luk siden eller flygt fra din skærm. Her kommer nemlig min mor-mave 😛

image

 

 

4 kommentarer

 • Gitte

  Hej Jeg har været trofast læser i et års tid og synes virkelig du har en fantastisk blog! Startede helt tilfældigt at læse med og fandt senere ud af du ikke boede så langt fra mig – bor i Godthåb
  Plejer ikke at kommentere på de blogs jeg læser, men er nødt til det her. DU er utrolig inspirerende at åbne så meget op omkring hvem du og din familie er. Det må være en kæmpe overvindelse st lægge sådan et billede ud når ikke du føler du ser ud som du vil – men du gør det sgu!!! Som mor til 2 små (2,5 og 6 mdr) kender jeg til ikke at ligne sig selv før børn og det, at du viser dig selv frem gør, at vi andre også føler os okay
  Derudover synes jeg altså helt ærligt du ser fantastisk ud – 3 børn eller ej!
  Dbh en tilfreds læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Gitte 😀
   Tusind, tusind tak for din fantastiske kommentar. Du gjorde mig noget så glad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sådan ser jeg også ud efter tvillinger for 6 år siden. Fedt at du ligger et billede op!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om dagens store beslutning