Om is, fisk, Søren Pilmark og kærlighed på Bornholm – Nanna Pretzmann
Mor-maven får sol

Om is, fisk, Søren Pilmark og kærlighed på Bornholm

image

I skrivende stund sidder vi i bilen. På vej mod Gudhjem og hvad der eftersigende skulle være Bornholms bedste is og saltkarameller. Det er i hvert fald ikke is der mangler på denne tur. Vil efterhånden tro en afvænning er mere end tiltrængt, når vi igen rammer Nordjyllands jord 😛 Det er by the way selvfølgelig ikke mig som køre, hvis der skulle være nogle der nåede og tænke det. Jeg er forvist til bagsædet med autostolene i vores baby container af en bil, så alt imens de store underholder Bette bøMåsen ser jeg mit snit til at skrive lidt 😉

Igår bød på både bolche lavning, bryghus besøg og så spottede min mand Søren Pilmark på Svaneke Røgeri, hvor jeg i øvrigt fik den beste fiskefilet jeg nogensinde har smagt. Det er ikke småting som sker på Bornholm.

Dagen afsluttede vi med at manden min og jeg tog hinanden under armen og smuttede ud. Alene. Som i kun os to. Børnene blev hos farmor og farfar og storhyggede sig med sandslotte og frikadeller.

Restauranten vi havde udset os var selvfølgelig lukket, så det blev til et besøg på en vaskeægte kro. Vi sad i havestuen, mellem blomster og plastikmøbler og spiste hakkedrenge i en burgerbolle. Det var skide hyggeligt på en ganske nede på jorden måde. Selvom hverdagen med travlhed og stress kan være hård, så er det præcis de øjeblikke, som igår, der gør, at jeg ved vi elsker hinanden præcis ligeså meget som før. Og lidt til 😉

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor-maven får sol