Vind 1/2 års abonnement til Netflix – Nanna Pretzmann
Om gårsdagens tragedie

Vind 1/2 års abonnement til Netflix

image

Vinderen er fundet 🙂 Hedder du Camilla, så tjek din mail 🙂

Som i efterhånden ved er vi store fan af Netflix herhjemme 🙂 Faktisk allesammen. Når vi ser tv sammen ser vi oftest tegnefilm. Pigerne er jo ikke så store endnu, så pt er det ting som Mascha og Bjørnen, som er allermest populærer hos dem. Og det er der faktisk lige kommet nye afsnit af. Det takker vi Netflix for – vi var nemlig ved at kunne de gamle afsnit i søvne 😛 Også Barbie er svært populært og det ser jeg ofte med dem. Far ser tit Hurlum Haj med dem. Sjovt som børn gerne ser de samme ting igen og igen..

Manden og jeg har netop afsluttet Hjørdis, før det så vi Rita og American Horror Story. Så det er lidt en blandet landhandel vi ser og oftest er det serier. Det er skønt lige at kunne se et afsnit eller to, når ungerne er lagt. Bare lige for at koble af.

Når jeg helt selv kan bestemme, så vælger jeg gerne serier som Pretty Little Liars, Gossip Girl og Hart of Dixie. Min mand er mere til mærkelige krigs film eller dokumentarer.

Men nu til det allervigtigste – nemlig konkurrencen om 6 mdr abonnement til Netflix.

For at deltage skal i blot smide en kommentar nedenfor og dele hvilke serier i kunne tænke jer at se med jeres barn/børn/partner eller måske i eget selskab? Har i nogle anbefalinger, så del endelig. 

I kan deltage i selv samme konkurrence på instagram HER og facebook HER. Det vil sige, at der i alt udloddes 3 x 6 mdr Netflix.

Konkurrencen slutter d 28/7 2015

 

Præmien er udloddet i samarbejde med Netflix

41 kommentarer

 • Camilla Aviaaja

  Ih en dejlig fødselsdagsgave at få – jeg har nemlig hørt en lille fugl synge om at jeg få et Apple tv. Nu er jeg ikke inde i det, men jeg tror man kan se Netflix med det, så det ville jo være perfekt 🙂 så ville der både være noget til lillepigen og mor og far, nu vi ikke skal på ferie i år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Tøgersen

  En masse underlige film, det er lige mig. Måske et par serier efter pigerne er puttet. Savner helt klart et eller andet virkelig fængende til børn. Ramasjang er bare ikke nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Vi elsker: Dexter, House of Cards, The walking dead, SOA, Homeland og orange is the new Black.
  Oftest ser vi film med sønnen. Når han ser selv er det gerne Ben ten, team vilde kræ og avengars.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Kunne altså være dejligt at vinde, for i følge den 12 årige i huset, så har ALLE andre netflix! Bare ikke os 😉 .
  Jeg ville måske starte med at se Rita, for jeg gik glip af alt for mange afsnit, da de sendte sidst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Pandrun

  Mine stor piger elsker Rita og kan se serien igen og igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uhh det kunne vi godt bruge. Har et tøsebarn på 6 der helt sikkert også vil elske babirfilmene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Dam

  Ville nyde mit eget selskab sammen med vennerne fra “How I meet your mother” – altid et godt selskab!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KFG

  Alene: House of Cards er vi lige blevet færdige med, og er blevet anbefalet Suits Humørikonet smile Børnene: De der Klokkeblomstfilm og Frost, som lillebror på 20 måneder også er heeelt vild med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Vi ser stort set aldrig fjernsyn her i huset – det er kun børnene, som ser på Ramasjang…
  Engang fulgte min mand og jeg meget med i serier – det var faktisk ret hyggeligt at sidde foran skærmen søndag aften og se Taxa, Anna Pihl, Forbrydelsen og hvad de ellers hed… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry Marcinek

  Åh, Netflix er fantastisk!!! Vi bruger det til lillemusen, Doktor McStuffin, jake og piraterne på ønskeøen og Peter Pedal er et hit. Når hun er puttet er det far/mor-tid og lige nu hitter House of Lies

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna N

  Sikken en fed konkurrence! Jeg er stor fan af Netflix, selvom det betyder, at jeg næsten altid kommer alt for sent i seng, da jeg har svært ved at stoppe, når jeg først er gået i gang med en god serie :see_no_evil: lige for tiden er det Sons of Anarchy (pæne mænd) og Homeland (sindssygt spændende), som holder mig vågen :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger faktisk ikke fast med i nogle serier, men kan høre på veninder og kolleger, at jeg er håbløst bagud! Er lige blevet single, så nu er der tid til masser af serier, hvis jeg bliver den heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Uhh der er meget godt på netflix min egen favorit er White Collar – gid der snart kom nogle nye afsnit! Drenge. Er vildt med Ninjago og jake og piraterne! Vi ser også tit hurlum haj – og han glæder sig til ferien til Egypten, så han kan se koralrev og paw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline V.

  Ville se “Orange is the new Black” sammen med min søde mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Vi elsker også netflix, må dog indrømme at det er de 2 femårige der som oftest vælger – så mon ikke vi sammen skal se Frost (igen igen), ninjago eller Olsen banden?
  Jeg kan anbefale Homeland & Suits, helt klart mine netflix favoritter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Lykholt

  Jeg ville se New Girl alene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  SOA er den fedeste serier og skal helt klare ses i mine kæreste arme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth Skovgaard

  her i huset er vi også store tilhængere af netflix. Sammen med ungerne ses der så småt nogle af de familiefilm der er, men ellers hitter my little pony(igen, og igen), LEGO serierne, og meget af det andet der er. Sammen med manden er vi lige blevet færdige med OITNB. Og alene har jeg været forfalden til bl.a. Homeland, wearhouse, midtwifes mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Uden tvivl Rita sammen med mine store piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg ville se en House Of Cards sammen med min søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R. J.

  Orange is the new Black og så skal mig og mine niecer da også nyde godt af det så der skal ses tegnefilm…❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil se make it or brake it. – det bliver min “jeg har behov for en pause i forberedelsen til mit speciale forsvar serie”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har set virkelig mange serier på Netflix – er til dato mest imponeret over House of Cards, men mest underholdt af Suits, OITB og pt New Girl.
  Hvis jeg vinder skal det være en gave til min søde svigerinder, der snart skal på barsel, og som ikke allerede er ‘afhængig’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astridld

  Jeg ville se pretty little liars. Jeg ville se den a
  Sammen led min teenagedatter, som er helt vild med den – og jeg forstår ikke helt hvad hun fabler om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Sophie Ladefoged

  Jeg vil rigtig gerne se en masse House of cards, da jeg har hørt det er en rigtig god serie! Jeg vil se den i mit eget selskab, så jeg kan følge godt med i serien og ikke blive distraheret af noget som helst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der findes bare ikke noget bedre end serier! Suits har jeg set de første sæsoner af, så jeg venter pænt på at de sidste bliver lagt op på Netflix, derudover har jeg planer om at se Orange Is The New Black og House of Cards 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mandy

  Efter 14 måneder på barsel, og med en mand der har arbejdet rigtig meget, trænger jeg til at nå at se et helt afsnit af Sons of Anarcy. Er lige begyndt, men søn på et år, der sover sparsomt om dagen, bliver det ikke til meget. Vuggestuestart næste mandag inden jeg starter arbejde ugen efter. En uge med netflix og en baby Daddy der har ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Helt klart Suits elsker den serie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi olesen

  Jeg er en total serie freak.. alt ryger næsten ned. Pt er jeg igang med jericho, venter på den nye sæson af the walking dead. Har også Gang i suits. Kan bare ik få serier nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Jeg ville elske at få Netflix igen, lige nu har jeg dog ikke råd da jeg lige er flyttet. Hvis jeg vandt så ville jeg se fortsættelsen på Orange is the New Black 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mine søskende og jeg ville elske at vinde et abonnement til Netflix! Nu når vejret ikke er til andet end at blive indendøre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg skal helt sikkert se Dextor og Bones ynglet skal sikkert drive mig til vanvid med Jake og ønskeøenspirater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  SONS sammen med min hustru 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Super lækker konkurrence! Jeg ville helt sikkert samles med mine veninder og se enten “Orange Is The New Black” eller “New Girl”, som jeg har hørt så meget godt om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil elske at se Frost sammen med ungerne og gerne Person of Interest sammen med manden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  House Of Cards

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Netflix-narkomanfamilen melder sig frivilligt 😀 Lige for tiden står den “The Walking Dead” til de voksne og “My Little Ponies” til de små 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla E

  Uden tvivl supeernatural, elsker det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Neipart

  Sons of Anarcy med min datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  OH! Jeg vil ret gerne se Bloodline, men også Sons of Arnachy og de der Taken-film..! MÅ også lige anbefale Orphan Black. Den ER god!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om gårsdagens tragedie