Når hjertet gør ondt.. Depression og at være pårørende – Nanna Pretzmann
Om en møg-dejlig miniferie

Når hjertet gør ondt.. Depression og at være pårørende

Mit hjerte gør ondt.. Jeg savner dig..
Og det der gør mest ondt er at se din sorg og at føle afmagten og følelsen af ikke og slå til. Jeg kan intet gøre. Jeg er bange. Mest af alt bange for at miste dig. Miste dig helt til mørket. For jeg føler allerede jeg mister dig. Jeg kan ikke kende dig længere. Jeg kan ikke nå dig. Selv når du er tilstede, er det længe siden jeg har set dig. Hvor blev du af? Min smukke, søde og glade skat?
Jeg vil så gerne hjælpe dig, være der for dig. Faktisk vil jeg jo gøre alt, for at du skal blive glad. For at se lykken finde vej til dine øjne igen. Jeg vil give alt, for at høre dig le. Bare at se dit smil. For igen, at se dig nyde livet. Jeg elsker dig og det gør så fandens ondt, at at se dig sådan, uden at kunne gøre noget!

image

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en møg-dejlig miniferie