Om at have store piger og en shoppe tur – Nanna Pretzmann
Om pjæktarmen, halvanden kilo slik og at være solg til stanglakrids

Om at have store piger og en shoppe tur

image

En af de dage, hvor det for alvor er gået op for mig, hvor store piger jeg har. Man skulle tro det ikke kunne blive ved, at overraske, men det kan det altså. Idag skulle vi til pigernes kusines 1 års fødselsdag. Hun er altså kun 3 mdr ældre end bette måsen, så jeg bliver helt glad i maven af at tænke på den glæde de kan få af hinanden, når de lige er vokset sig en smule større.

Desværre var og er bette måsen stadig en smule sløj. Har en mistanke om tænder på vej, men kan altså ikke spotte nogle endnu. Hun har som 9 mdr stadig ikke en eneste pløk i munden. Men det havde hendes søstre heller ikke i den alder, så det bekymre mig nu ikke. De skal tidsnok dukke op.

Men tilbage til sløj delen, så besluttede vi at jeg skulle tage til fødselsdag med de store og far blive hjemme med den lille. Jeg besluttede at tage de store med en tur på shopping inden fødselsdagen. De manglede nemlig lidt af hvert. Og hold op hvor er jeg glad for vi gjorde det. Jeg har jo stortset ikke været alene med pigerne siden den lille kom til verden og det er altså noget helt andet at kunne tildele dem sin opmærksomhed hundred procent – uden distraktioner fra en baby prut. Vi havde simpelthen den hyggeligste tur, små sludrede, grinte og pigerne elskede at være med. Vi sluttede af med en tur i en legetraktor i centret og det var et hit.

Fødselsdagen gik også over alt forventning og når man er til fødselsdag hos en 1 årig charme bøf, så er ens egne børn pludselig ret så store. Puha og så bliver bette måsen altså også snart et år. Det gør lidt ondt i maven, at jeg snart ikke har bebser herhjemme mere. Men samtidig ligger der altså også en frihed i de er så store.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om pjæktarmen, halvanden kilo slik og at være solg til stanglakrids