Vuggestue eller dagpleje?!

Charme, selvtillid og 5 tips til lækkert hår

image

Kan i huske Score Kaj og hans 3 s’er.. Charme, selvtillid og lækkert hår? Egentlig var det Peter Mygind, som dansede rundt i en smule for stramme guldbukser og lidt for høje plateau sko, alt imens han oplærte Prøve Knud i score kunsten regler.. Jeg husker det ingenlunde som værende enormt komisk. Måske det er en af de programmer, som ikke tåler at blive genopfrisket.. Nogle gange har erindringen om en film eller program nemlig bedst af at forblive en erindring..

Nå, men det var nu egentlig heller ikke Score Kaj, som er på programmet idag, men nærmere lækkert hår. Altså ikke Kajs hår. Den grå paryk var som jeg husker det ikke noget at skrive hjem om 😛 Men derimod lidt tips til at få lækkert hår. Jeg er selv inde i red-mit-graviditet-hår fasen, så der er godt fokus på pleje. Noget sjovt er faktisk at jeg har været i lære som frisør – nåede dog kun grundforløbet og første skoleperiode inden jeg fik vandallergi (ja det kan man godt ha’) på fingrene og på det kraftigste blev anbefalet at stoppe af hudlægen, som kunne berette, at hvis sådan en allergi provokeres, så kan det ende med at man ikke engang kan gå i bad uden at slå ud. Det er selvfølgelig worst case scenarie. Min allergi begrænsede sig til nogle smertefulde hænder, som åbenbart ikke satte pris på at bruge store dele af dagen i vand. Nok om det og tilbage tiql tips og tricks til lækkert hår:

image

1. Brug kvalitets produkter.

En god shampoo, conditioner samt kur kommer ti-fold igen. Pt bruger jeg Minus 417 produkter. Det er baseret på naturlig mudder fra det døde hav, som er beriget med unikke mineraler. Lækre sager siger jeg jer. Engang imellem udvider jeg og bruger en Jojoba Kur fra Philip Martin (læs mere her) og det er altså noget mit hår elsker.

2. Ingen voldsomheder med håndklædet

Når du har vasket håret så vikl et håndklæde om og lad det suge vandet. Selvom det er fristende, så er det virkelig usundt for håret, når man vælter håndklædet rundt i det. Inddrømmet, så kommer jeg altså også til det når jeg har travlt. Hvilket er tit. Turbi Twist håndklæder har jeg hørt skulle være super gode til formålet.

3. En god hårbørste er et must

Jeg bruger en wet brush, som fulgte med i en Goodiebox. Enormt god børste, som også kan købes HER

4. Husk og brug et varmebeskyttende produkt

Inden du går i gang med en fønne, glatte, krølle eller noget helt fjerde, så husk at komme noget beskyttende i dit hår. Det er hårdt for håret med varmen. Jeg bruger pt Id Heat Protect. Det beskytter håret, har duft af vandmelon og kan bruges i både vådt og tørt hår. Vandmelon duften er lidt sjovt og gør bare humøret lidt bedre 😉 I øvrigt fåes den også i en hairspray, som jeg også er fan af.

4. Slå to fluer med et smæk

Brug styling produkter, som samtidig har plejende egenskaber. Her er Moroccanoil produkter et godt bud.

5. Lad være med at vaske hår hver dag

Jeg vasker det selv cirka hver 3 dag. Nogen gange hver anden, men jeg prøver at lade være. Synes du håret bliver for fedtet, så sæt det op eller snyd med en tørshampoo. Girlz Only kan f.eks. anbefales

 

– indeholder aff link –

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestue eller dagpleje?!