Om efterårsmorgener og strikketrøjer – Nanna Pretzmann
Om alene tid på toilettet og Aviendo

Om efterårsmorgener og strikketrøjer

Jeg synes altså efterhånden efteråret mærkes rigtigt tydeligt om morgene. Kulden sniger sig ligesom indenfor og minder os om, at en køligere periode er på vej. Her til morgen tændte jeg op i brændeovnen og nød den knitrende lyd og så krøb tøserne og jeg sammen under tæppet i sofaen og puttede lidt inden den stod på børnehave. Jeg synes jo hver årstid har sin charme og selvom jeg ikke er meget for alt den regn, som efteråret ofte bringer med sig, så byder den jo også på strik, sofa hygge med varm kakao og uldne sokker. Lige noget for mig og så får vi måske også tid til at lure serier på Netflix. Nogle gode tips til serier, så giv endelig lyd 🙂

Jeg har faktisk allerede selv været på shoppe tur og købt lidt nyt strik og vil egentlig lige tippet videre. Hos Vila har de nemlig denne yderst budget-venlige strik, som altså også fåes i et væld af farver.

image

 

Find den HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om alene tid på toilettet og Aviendo