Efterårs hygge med Oreo vafler og en kanin, som så gerne ville sove – Nanna Pretzmann
Nyd det gode (og vind rejse)

Efterårs hygge med Oreo vafler og en kanin, som så gerne ville sove

 

image

Under alt flødeskummet gemmer sig en klat softice med oreo stykker i. 

Vi har rigtig hygget jer i ugen. Selvom pigerne har været i børnehave og far på arbejde, så har de fået korte dage og vi har forsøgt at hygge så meget som muligt.

En af dagene lavede vi oreo vafler og spiste dem med softice med oreo, flødeskum og massere af krymmel. Rent sukkerchok, men det smagte på godt. Nu skal det her jo ikke ende ud som en mad blog, men faktisk har vi bare lavet utroligt meget mad her i “ferien” og når noget smager godt, så skal det deles synes jeg, så bær over med mig.

Opskrift på Oreo vafler

5-6 stk

2 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk honning
50 gram smør
150 gram mel
150 ml mælk
Oreo 100 gram (kørt til krummer i minihakkeren)

 

Miks alle ingredienserne og tænd for vaffelmaskinen. Vi har en Tefal Snack Collection (pr gave) og den er altså super smart. Pladerne i den kan skiftes alt efter om man vil lave toast, vafler, donuts, pandekager osv. Så istedet for 100 forskellige maskiner, så har vi altså kun en med forskellige plader til. Vaflerne er færdige på cirka 2 minutter.

image image

Efter sådan en omgang skulle man jo tror at ungerne ville køre derud af i allerbedste duracel stil og ingenlunde ville sove, men det var altså ikke tilfældet. Selv samme aften prøvede vi nemlig en ny bog, som hedder “Kaninen, der så gerne ville sove” (pr gave)

image

Jeg har både hørt og læst om mirakler via denne bog, men jeg må indrømme, at jeg havde mine skeptiske briller på, for hvordan kan en bog få ungerne til at sove?

Pigerne er iøvrigt heller ikke vant til at vi læser inden sovetid, men med et spinkel håb om at undgå at putte cirka 27 gange fordi de enten er tørstige, skal tisse, skal spørge om noget. Og hvad de nu ellers kan finde på af gode undskyldninger 😛 Så gav jeg det da et forsøg.

Og lad mig starte med at sige at jeg blev meget overrasket. På den positive måde that is. Pigerne lyttede intenst og sad stille til HELE bogen. Den ene sad på mit skød og den anden lå i sin seng. De ville gerne kigge med i bogen nemlig. Men havde vi ikke siddet sådan, så havde de sovet. C blev helt slap i kroppen imens jeg sad med hende. Og for første gang i snart 100 år, jaja overdrivelse fremmer forståelsen, så var der ro, da jeg sagde godnat. De snorkboblede simpelthen inden jeg nåede ud ad døren. Wauw. Men helt ærligt, så blev jeg virkelig også selv søvnig da jeg læste højt, så et eller andet sker der altså via teksten. Men da hele bogen omhandler søvn og træthed, så giver det jo ganske god mening, at børnenes (og deres mors) tanker flyver i retning af drømmeland.

Jeg har allerede lovet, at vi læser bogen igen i aften og jeg er så spændt på udfaldet. Men indtil må jeg tilslutte mig fanskaren af “Kaninen, der så gerne ville sove”.

 

Køb “Kaninen, der så gerne ville sove” HER

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyd det gode (og vind rejse)