Om at flashe måsen for tilfældige og en Levevis konkurrence  – Nanna Pretzmann
Om lumre vaskepiger, en detektiv og en sushi date

Om at flashe måsen for tilfældige og en Levevis konkurrence 


Så blev det lørdag og endnu engang står den på praktiske opgaver. Vi skal have lavet brænde og sat persienner op. Ikke ligefrem sindsoprivende spændene, men gøres skal det jo. Og så er det forhåbentlig snart slut med at flashe stakkels tilfældige forbipasserende med min nøgne krop. Jeg har åbenbart ualmindelig svært ved at vænne mig til at bo et sted, hvor jeg skal tage hensyn til om jeg render med måsen bar, altså indendør vel og mærke, da man kan se lige ind i vores stue. Havehegnet har nu løst det problem den ene vej og så mangler vi lige persienner den anden vej. Men hey at kunne løbe med røven bar i sit eget hjem må være en menneskeret. Det blev min søster og jeg i hvert fald hurtigt enige om. Åbenbart deler vi tendensen til at rende rundt uden tøj på, uden at skænke det en tanke om nogen tilfældig forbipasserende skal lægge øje til det.

Nå, men i anledningen af at det er lørdag, så har jeg en lille overraskelse til jer. I kan nemlig vinde en røvfuld produkter fra Levevis og Vores, som forhandles i Føtex. Produkterne er til børn, men det er selvfølgelig ikke en hindring for selv at bruge dem også. Jeg kan i hvert fald afsløre, at jeg låner af Levevis babyolien herhjemme, for den giver så dejlig bløde lamselår. Hvis du ikke selv har brug for baby produkterne, så kender du måske en som har.

Hvis du ikke kender Levevis, så kan jeg afsløre, at det er en serie af produkter til personlig pleje. Produkterne bærer enten miljømærket Blomsten eller Svanen. Det er vores garanti for, at produkterne belaster miljøet og vores hud mindst muligt. Produkterne er også mærket med Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark.

Altså overholder produkterne de krav, jeg har, til produkter til mine børn.  

Gevinst pakken indeholder:

Levevis produkter:

Tandpasta, baby bad, baby shampoo og baby lotion

Vores produkter: 

Bestik, sutter, sutteflaske og 2 x flaskesutter

For at deltage skal du blot smide en kommentar nedenfor 😀

Vinderen trækker jeg d 12/10 🙂

 

VInderen er fundet og mail er sendt afsted 🙂 Hedder du Karina, så tjek din mail 🙂

18 kommentarer

 • ida list

  Nej en dejlig konkurrence og ja det er en menneskeret at rende nøgen rundt i eget hus – især morkroppen skal hyldes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Med en baby i huset er det den helt perfekte konkurrence du har gang i, så vil meget gerne være med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle H

  Skønt med lidt nyt til skønne unger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kunne være lækkert ☺ jeg ville elske at vinde gode produkter til min lille trold – min søn bruger ikke flaske mere, men jeg har en veninde, der snart får nummer 2, som kunne få dem i barselsgave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella W

  Åh det ville jeg elske til min søn Nicklas – jeg benytter nemlig kun produkter til ham med disse mærker ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Damkier

  Det ville være så lækkert at vinde til min dejlige datter Vi køber også kun allergi og miljø venlige ting, ikke kun til lillepigen, men hele familien
  Både min kæreste og jeg er under uddannelse, så kunne være skønt med et lille tilskud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Damkier

  Kender forresten godt det med at gå med måsen bare, det er vi også ret gode til herhjemme, vi bor dog på 1. Sal, så vi flasher ikke for så mange, men det skal nok komme, når vi flytter i hus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Rigtig skøn weekend til jer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Ville altid kunne bruges. ☺️ kender så mange der er gravide, og kan vel heller ikke vare længe før vi skal i gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har lige fået afvide at min veninde er gravid så det ville være det bedste at vinde dette til hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iDina

  Det kunne vi godt bruge til et par tvillinge drenge på 8 uger i dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Buhl

  Det vil jeg da gerne vinde til mine tvillinger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Det kunne mine 3 guldklumper på 4 år, 2 år, og 5mdr helt sikkert godt bruge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mine to drenge på hhv 7mdr og 2år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, det vil vi super gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard

  DEt er skønne produkter, og jeg håber at blive den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Lækre produkter – dem vil gerne teste på vores kommende to’er barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om lumre vaskepiger, en detektiv og en sushi date