5 gode grunde til at jeg elsker min mand – Nanna Pretzmann
Som i et juleeventyr..

5 gode grunde til at jeg elsker min mand

IMG_4146.JPG

Det er ikke så meget min mand, ungernes far, figurere på bloggen. Men han eksistere altså. Han er bare lidt mere privat anlagt end mig, så jeg prøver ikke at involvere ham for meget. Men i dag skal det handle om 5 grunde til at jeg elsker ham. Selvfølgelig er der mange flere, men man skal jo gøre hold et sted 😉

 

  • Han er verdens bedste far. Han tager sig tid til børnene, ser dem og sætter dem over alt andet.
  • Han elsker mig for den jeg er. Både de gode og de mindre flatterende sider.
  • Han støtter mig, også når jeg har fjollede påfund.
  • Han er min bedste ven.
  • Han ser hvad der er vigtigt for mig. F.eks. køber han økologisk mad, bare fordi han ved det gør mig glad. Senest havde han hentet økologisk vin til os, da vi var på kæresteferie. Han går overhovedet ikke op i det, men køber det, fordi det betyder noget for mig. Jeg elsker at han ser hvad der er vigtigt for mig.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som i et juleeventyr..