Kranio sakral: anden behandling

Må man være nøgen med sine børn?

image

Min svar er et klart, højlydt og rungende ja. Efter at Torben Chris delte et billede på Facebook af ham selv og hans datter i et badekar (ses HER), så har debatten været voldsomt i gang. Den spænder lige fra kropsidealer og pædofili. Men jeg er altså på det-må-man-gerne siden. Hvis sådan en findes.

Jeg synes det er ærgeligt at kropsforskrækkelsen er blevet så stor, at nogle i ramme alvor mener, at man skal tage badetøj på, hvis man finder det nødvendigt at bade med sine små børn. I min verden er kroppen naturligt og det er naturligt at vi ser hinanden nøgne inden for familien og der er intet underligt i at have ungerne med i bad.

Jeg tænker nærmere, at det giver børn et godt billede af forskellige kroppe og hvor forskellige vi kan se ud. Jeg har strækmærker og mine babser ligner mere guirlander end de strutter, men det er ved gud sådan jeg ser ud og det må mine børn gerne se. Ja faktisk synes jeg, at det er vigtigt at de ser det og får en fornemmelse af at jeg har det godt med min krop alligevel. Hvis de kun ser halv nøgne mennesker i tv får de måske et helt urealistisk billede af kropsidealer, som kan være svært at leve op til,

Det er jo ikke fordi vi render nøgne, døgnet rundt, herhjemme, men jeg synes at det sender et forkert signal, hvis det er nødvendigt at pakke kroppen ind fra top til tå, når vi er sammen med vores nærmeste.

Mht pædofili synes jeg der er noget helt galt, hvis en helt almindelig far er bange for at bade med hans datter, at skifte ble eller tørre hendes mås, fordi han kan blive anklaget for noget forfærdentligt. Sådan burde det ikke være i vores samfund. Selvfølgelig skal der være fokus på dem der går over grænsen, men når det påvirker det helt almindelig forhold far og datter imellem så er der noget galt..

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kranio sakral: anden behandling