Om bette måsen og kranio sakral  – Nanna Pretzmann
Hjemmelavede snebolde - med marcipan, chokolade og sukkerovertræk

Om bette måsen og kranio sakral 

  
Idag har vi prøvet noget ganske anderledes og for mig helt nyt, nemlig kranio sakral. Egentlig har jeg hørt det omtalt flere gange , meget positivt, men ikke rigtig bidt specielt mærke i det. Det har jo ikke været interessant for os. Men i og med bette måsen har sovet elendigt i månedsvis (læs HER, HER og HER) og det efterhånden tærer lidt på familielivet, så er mine antenner godt slået ud, når jeg modtager forslag til hjælp i den retning.

Igår havde vi besøg af svigermekanikken og vi talte igen og den lille frøkens manglende søvn og ulykkelighed om natten. Snakken faldt på Kranio Sakral og faktisk kender de en som kan netop det. Ja faktisk er det nogle af deres rigtig gode venner, så de arrangerede med det vuns, at vi kunne kigge forbi hende idag. Og det har vi så været. 

Susan, som behandlerne hedder, rørte meget let ved bette måsen. På hendes kranium og strøg hende med ad ryggen. Bette måsen blev så afslappet at hun smed om sig med luft og virkede til at nyde det i fulde drag. Susan fortalte efter endt behandling, at hun kunne mærke noget ved korsbenet.

Luften som bette måsen smed om sig med endte i tre fyldte bleer, som sgu ette lugtede af lagkage, hvis i forstår sådan en bette en. Så et eller andet gjorde berøringer da ved hende. Hun var fuldstændig afslappet i kroppen. Nu kommer tusind kroner spørgsmålet så.. Ændre det noget i nat? Jeg er virkelig spændt. Jeg har netop puttet hende og hun bobler løs. For nu.. 

13 kommentarer

 • Christine

  Håber det virker og søvnen snart indfinder sig for good! Min søn prøvede det da han var baby, men nu som toårig sover han også virkelig dårligt! Så vi prøvede det i sidste uge og der reagerede han kraftigt bagefter, blev næsten mere urolig og sov endnu senere! Så i denne uge har vi været afsted igen og 7-9-13 (!!) har han sovet så meget bedre nu!.. Bare lige så i ikke bliver skuffede hvis ikke det virker med én gang 😉 hvilket jeg selvfølgelig håber det gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men det virkede hos jer efter et par gange? 🙂 Krydser bare fingre for en lille effekte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Altså.. Jeg tør næsten ikke at sige ja.. Men ja (7-9-13 og bank under bordet!!) så har han sovet igennem siden anden behandling. Så håber også det har effekt hos jer:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun har kun været vågen tre gange i nat, fået sin sut og sove videre 😀 Vi plejer st være oppe i timevis med et skrigende barn..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Håber virkelig det hjælper for jer. Er meget spændt på hvordan det går. Her er lille pigen på knap 4 uger også urolig og virker til at have ondtm kiropraktor bliver prøver på torsdag…. Og er åben for andet hvis det ikke hjlkpee…. Håber på det bedste for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi brugte også kranio sakral terapi på vores datter, da hun var omkring 3 måneder. Vi havde før behandlingen været til 5 kiropraktor-behandlinger, som ikke havde haft den store effekt. Men bare efter én behandling kranio sakral terapi mærkede vi stor forskel. Hun blev mere afslappet. Græd mindre og begyndte klart at sove bedre både dag og nat. Så nogle virker det helt sikkert for. Jeg krydser fingre for at I også kommer til at mærke en bedring. Der er ikke noget værre end natteroderi…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Min på 8 måneder sover SÅ dårligt stadig. Han er oveni let sensitiv og lider af Night Terror – og har så sent som i går kigget på Kranio Sakral da jeg har hørt nogle har haft glæde af det i forhold til Night Terror. Så er også meget spændt på at høre hvordan natten er gået hos jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun er kun vågnet 3 gange, fået sut og sovet videre.. Hun plejer at skrige i timer.. Det er ikke sket i måneder, at hun har sovet så godt.. 7-9-13 håber da at det er begyndelsen på bedre nattesøvn 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede snebolde - med marcipan, chokolade og sukkerovertræk