Operation søvn failed #bigtime – Nanna Pretzmann
Et glimt af børneværelset

Operation søvn failed #bigtime

  
Nederdelen er fra Hust & Claire og nogen så sød. Dragen er fra play2learn og noget af det mest populære legetøj hun har. Det var en gave fra mormor, så ved ikke hvor den er købt. 
Som i sikkert husker, så har jeg skrevet lidt om operation søvn og en søvn terrorist. Hvis ikke, så kan du læse om det HER og HER

Det er ikke blevet bedre, som i slet, slet ikke. Vi har været et smut forbi lægen igen, men som de siger. Når bare hun tager på, virker nysgerrig og generelt velfungerende, så ser de egentlig ikke nogen grund til at undersøge andre muligheder. Og ørerne er jo blevet tjekket flere gange. Der er intet. Men da det nu har stået på i månedsvis, så må jeg indrømme at jeg igen er blevet en smule desperat efter en forklaring og ikke mindst en løsning. Det er ikke holdbart for hverken den bette eller os, at få så usammenhængende søvn og at være oppe i timer hver nat. 

Men… Jeg er sgu på bar bund. Jeg aner ikke hvad det kan skyldes.. En kær veninde har forslået at det kan være noget med mælk. Hendes veninde prøvede nemlig det samme med deres barn og efter mælk blev fjernet fra kosten sov barnet igen. Jeg ved vi griber efter halmstrå, men i samråd med lægen er vi blevet enige om at prøve at undgå mælk og smør i nogle uger, for at se om det har en effekt. Så jeg har været på jagt efter plante mælk og plantemargarine igår og heldigvis synes barnet at soya drik og mandel mælk er helt fantastisk. Så er der kun tilbage og se tiden an.. 

6 kommentarer

 • Anette

  Nu har jeg ikke lige læst de andre indlæg – men du skriver I har fået tjekket ørerne, men har I fået tjekket dem ved en ørelæge? Den almindelige praktiserende læge har nemlig ikke de samme instrumenter og ej heller erfaring med ørerne, som en ørelæge har.
  Jeg har præstereret at sidde med en febersyg datter ved lægen fredag, som kiggede i ørerne og sagde hun bare var forkølet. Lørdag var vi så ved vagtlægen fordi hendes trommerhinder netop var sprunget – fedt!
  Det kunne være det kunne give lidt at se en ørelæge 🙂
  Held og lykke med det – søvnmangel er en bitch når det står på så længe og man ikke ved hvorfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha sikke en historie!
   Ja vi har været ved ørelæge med hende og han så heller intet på ørerne..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oskars mor!

  Min søn er 17 måneder. Han har lige haft næsten tre måneder med ufattelig dårlig søvn. Tænder, ører osv. Jeg har også prøvet alt. Givet havregrød inden sengetid, bad inden sengetid, masser af frisk luft i løbet af dagen etc. Min søn får ikke mælk, og hvis der er mad, hvor der skal mælk i er det laktosefri. Jeg har prøvet at skubbe puttetid en halv time, og måske virker det pt. Jeg har overvejet osteopat, zoneterapi eller lignende. Gode råd er dyre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  I har sikkert været alt igennem, men vi købte en bog der hedder ‘sov igennem uden gråd’ og fulgte den. Og vores søn var også umulig med søvn. Men det tog en uge med meget lidt søvn og siden har han simpelthen været den nemmeste dreng at få til at sove og blive sovende. Det er ikke noget med at lade dem græde alene eller noget, men at hjælpe de små til at forstå hvad det er planen er måske det kan bruges, måske i allerede har prøvet det uden held. Men jeg blev nødt til at foreslå det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for råd – den vil jeg straks prøve at finde 🙂 Jeg er slet ikke til det med “godnat og sov godt”, men den lyder til netop ikke at være det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et glimt af børneværelset