Status på første nat efter kranio sakral  – Nanna Pretzmann
Om bette måsen og kranio sakral 

Status på første nat efter kranio sakral 

  
Hun sov.. Hun goddamit sov en hel nat. Kun afbrudt af tre opvågninger, hvor hun var tilfreds med en sut og selv lagde sig ned og sov videre. Det er ikke sket i måneder, at hun ikke har grædt en halv nat. Simpelthen ingen vilde opvågninger med ulykkelig gråd i timevis. Bare lidt brok, en sut og en tilfreds baby fra kl 19-5.40. Jeg er helt overvældet over det faktum at hun har sovet og endnu mere at den eneste forskel der har været er kranio sakral behandlingen.. Kan de lette tryk og strygene bevægelser på ryggen virkelig have så stor effekt?! Jeg er slet ikke et sekund i tvivl om at der sket eller andet derinde med den måde bette måsens krop reagerede på (læs HER). Efterfølgende kom vi faktisk også til at snakke om at det er længe siden hun tog de første skridt, men hun bruger det ikke. Hun kan sagtens rejse sig og gå, men vælger at kravle istedet. Sådan var det slet ikke med de store, da de havde knækket koden til at gå. Måske har det gjort ondt på hende? Don’t know, men er meget spændt på hvordan nætterne ser ud fra nu af… 

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om bette måsen og kranio sakral