Vidunderlige mor maver #2 – Nanna Pretzmann
Jeg tror sgutte ikke vi kommer hjem

Vidunderlige mor maver #2

image

Vi gentager succesen med at dele smukke og helt og adeles forskellige mor maver. Jeg har jo været så heldig at modtage billeder i min mailboks til flere indlæg og har du lyst til at dele din mave, så send hjertens gerne et foto til mig, så laver jeg da bare endnu flere indlæg 🙂 Jeg synes nemlig stadig at det er fantastisk vigtigt at vise hvordan størstedelen af os helt almindelige kvinder ser ud. Det er vigtigt at vise at vi alle er forskellige. Nogle har flad mave, andre strækmærker, nogle lidt ekstra på sidebenene. Fælles er at vi har båret og skabt noget helt fantastisk i vores maver. Desværre er der jo en tendens i medierne til at vise enormt velskabte kvinder og måske ikke så mange kvinder med “skønshedsfejl”. Jeg bryder mig egentlig ikke om at kalde det fejl, for det er det jo ikke. Det er vores unikke kendetegn og det er en del af vores krops historie. På en måde er det jo sindssygt smukt, når man tænker over det. Jeg har igen udvalgt nogle af kvindernes kommentarer og citeret dem nedenfor.

image

Lidt løs hus og lidt utydelige strækmærker, men altså jeg var jo også på størrelse med en fitnessbold til sidst 😉 “

“Jeg har sluppet for strækmærker på maven, men har til gengæld en del på begge bryster.. sig til hvis du udvider til mor krop, i stedet for mor maver”

image

Her er min mave og tak, hvor er det dejligt at der er flere som mig, nu har jeg det lidt bedre.”

image

image

Her kommer mavebilleder den trænger til at blive strammet op….ligner en i 3 mrd når jeg har spist…smiler”

Jeg vil gerne være til til at vise et “rigtigt” billede af en mor mave. Ar og tattoos samt lidt strækmærker”

 

Se Vidunderlige mor maver #1 HER og indlægget som startede det hele HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tror sgutte ikke vi kommer hjem