Vidunderlige mor maver #3 – Nanna Pretzmann
Møgunger!

Vidunderlige mor maver #3

image

Et tredje indlæg kunne det også blive til i føjletonen af vidunderlige mor maver. Jeg kaster mig i støvet og siger tusind tak til alle jer skønne, skønne mødre som har haft lyst til at sende billede ind og vise mor mavsen frem. I er fandme seje. Denne gang er vi endda så heldige at der er en gravid mave i blandt. Jeg elsker gravide maver – de er så smukke og bærer jo på en fantastisk gave.

image
Dejligt at se alle de fine mor maver 👍🏻
Her er et par billeder af min trætte mor mave efter 2 enkelt graviditeter og 1 tvillinge graviditet ☺️”

image

Jeg er en af dem der er sluppet billigt 😉, har tvillinger på 21 mdr og storebror på 3,5💚💚💚”
“Her lidt billeder af min mave efter en singleton graviditet i 2012 og en tvillingegraviditet i 2014/15. Den bliver nok aldrig som før men den er nu engang også et bevis på det min krop har været igennem og de 3 fantastiske børn der er kommet ud af det😀”
“Synes ikke den er så slem som det kunne have været. Er dog lidt ked af strækmærkerne, men som min dejlige mand siger så er det jo et bevis på at habd guldklumper har været derinde
😊”

image

Læs:

Vidunderlige mor maver #1

Vidunderlige mor maver #2

Indlægget som startede det hele

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møgunger!