3 sjove blogs du skal læse – Nanna Pretzmann
Bette måsen tester: miljøvenligt legetøj

3 sjove blogs du skal læse

fart-story-image-quote

1. Jeg tror jeg netop har læst en af de sjoveste historier ever på DENNE blog. Det er en dating historie indeholdende en stinkende skid. I bliver nød til at tage et kig forbi Hahas for Hoohas, og læse den selv. Pas på der er latterkramper i farvandet.

2. Hvis i ikke kender hende, så skal i et smut forbi Nutidensmor.dk. Jeg elsker hendes sjove tegninger og tilhørende historier. Læs f.eks. indlægget om toiletbesøg som mor HER. Meget genkendeligt og faktisk ret komisk, når man ikke selv sidder på toilettet.

Faktisk endnu en lorte historie, men de kan åbenbart sætte gang i træningen af mavemusklerne hos mig 😛

3. Dagens sidste, men bestemt ikke mindste anbefaling går til Miriams Blok. Miriam udgiver engang imellem hemmeligheder, som f.eks. dette indlæg. Hemmeligheder fra hendes læsere, som anonymt indsender og der er altså nogle pænt skægge indslag imellem. Også nogle totalt upassende og nogle ret grimme. Men fælles er at det er tanker, som de fleste aldrig ville indrømme og jeg kan altså ikke lade være med at grine og blive lidt (læs: meget) stødt nogle gange  😛

 

Hvilke sjove blogs læser i?! Det er selvfølgelig mere end velkomment og klappe sig selv på skulderen og dele sin egen blog.. Man kan aldrig grine for meget, så jeg håber i har gemt lidt godter til mig 😉

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bette måsen tester: miljøvenligt legetøj