NannaPretzmann.dk
Lækker og let mad på 20 minutter

Min fjerde uge som hausfrau

image

Den tredje og fjerde uge som hausfrau er fløjet lige forbi mit snudeskaft. Ugerne har skiftevis haft feber det meste af denne uge, så det satte en stopper for mit planlagte første besøg i legegruppe med dem. Vi skulle også have haft møde i BH i går, for at tale om vores meget forskellige børn og deres forskellige behov. Det måtte vi aflyse, da vi begge gerne vil være tilstede, men af gode grunde ikke kunne slæbe feberbørn med. Beslutningen er nu allerede taget, men det er selvfølgelig stadig rart at vende det med pædagogerne, som måske kan komme med input vi ikke havde set/tænkt.

Det er gået op for mig hvor hårdt det faktisk er at være hjemmegående. Det er selvfølgelig også vildt givende og giver mig en dejlig ro i maven og stor tilfredsstillelse. Min mand griner lidt af mig, når jeg ligger fuldstændig død hver aften. Han spørger gerne,  en smule provokerende, om jeg havde regnet med at det var piece of cake. Og nej det havde jeg bestemt ikke. Jeg er jo trods alt bekendt med mit yngel. Men jeg er overrasket over hvordan de suger energien ud af mig. Hånden på hjertet var jeg mindre træt, da jeg gik på arbejde 😉 Og det indrømmer jeg gerne overrasker mig en hel del. Heldigvis har jeg et godt fif til få 5-10 minutter for mig selv om morgenen.

Ugen har også budt på tog tur ned til bedstefar i Middelfart, hvor jeg gjorde mig lidt tanker om rygning efterfølgende. Jeg oplevede stor enighed blandt jer. Tak – jeg troede faktisk at jeg var en smule sart, fordi jeg slet ikke kan tåle røglugtende børn. Et andet indlæg, hvor der kom massere af indputs var om samsovning med ungerne. Inden jeg udgav indlægget må jeg indrømme, at jeg troede vi var ud af et fåtal. Men der tog jeg fejl. Det fungere rigtig godt for mange af os at lade ungerne sove i soveværelset. Og for nogle fungere det slet ikke. Og det er jo netop den vigtigste balancegang i familielivet. At man lytter til mavefornemmelse og gør det som fungere bedst for familien. Uanset hvad andre mener om det – samsovende eller ej 😛

Vi har også haft tid til at være kreative og har været i køkkenet for at lave muffinfår og lidt ekstra lækkerier til påsken. Dem smider jeg lige opskriften op på senere.

Hey og så bliver i lige nød til at læse DEN HER om livet med børn. Og mangler i inspiration til let og lækkert mad på de travle dage, så er HER et glimrende tip med mig i video 😛

 

P.S. Jeg er begyndt at bruge det dersens Snapchat en del. Tvillingernesmo hedder jeg 🙂 I kan også finde mig på instagram, som tvillingernesmor.dk 🙂

Image HTML map generator
   

2 kommentarer

  • Stine

    Tror også vi er et fåtal som samsover (selvom der sikkert er flere end man tror). Men jeg følger netop dig fordi du er så ifavnsk som du er. Vil tror mange af dine øvrige følgere af samme grund også følger dig.
    Så mon ikke der blandt dine følgere er en procentvis større del som er hjemmegående eller ammer efter et år eller samsover eller bærer avlet i slynger end hvad den danske befolkning generelt gør.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker og let mad på 20 minutter